TOP 7 smartfónov nad 650 eur

• Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 21.12.2015 - 03:36

HTC One M9+ tu nemá čo robiť. Lebo MediaTek Helio X10. Nemám nič proti MediaTek, tobôž proti Helio X10. Ibaže ak to konkurencia osádza do fonov za 200€, niečo nie je v poriadku.

• Slavo21.12.2015 - 03:54 Trvalý odkaz

ja by som tam dal radsej namiesto toho parametrovo pomerne slabuckeho(ale zato vyrazne predrazeneho) htc motorolu X-force a novy LG V10 hoci ten sa uz da zohnat aj pod 600e cize spada skor do tej nizsej kategorii.. osobne by som volil z toho vyberu asi S6 edge+ (aj ked na tejto urovni by som bral radsej namiesto zahnuteho lcd pero na pisanie ,cize skor asi note 5)

viperman21.12.2015 - 10:37 Trvalý odkaz

Z5 premium nema dual sim verziu, iba klasicka z5 ma dual variantu. aspon teda v ziadnom obchode ju nevidim..

Tomas21.12.2015 - 10:37 Trvalý odkaz

Z tohoto vyberu u mna S6e+. Mam ho 2 mesiace a zatial uplne bez problemov. Dizajnovo najkrajsi telefon na trhu (osobny nazor), vyborny fotak, vykon, display, rychle rakcie. Bateria mi vydrzi bez problemov cely den (od 6 rano do 23 vecer obvykle), v priemere 5 hodin SoT. Vela ludom sa nepaci TW a priznavam, a aj ja mam k nemu vyhrady, ale s moznostou tem, alternativnych launcherov, icon packov a pod si na TW ani nespomeniete. Co sa tyka plynulosti systemu, rychlosti a lagov, tak telefon je velmi rychly. Nebudem klamat a tvrdit, ze je uplne bez lagov, sem-tam na nieco cakate o sekundu dlhsie, ale stava sa to naozaj len vynimocne, mozno raz za den, dva. 32gb mi staci, bateriu som nikdy na mobile nemenil a pero z Notu by som nevyuzil (a ani sa oficialne unnas nepredava). Celkovo 9/10.

Lenka Ivančíková21.12.2015 - 12:06 Trvalý odkaz

U nas nie, ale na vybranych trhoch ma byt podla Sony dostupny aj dual SIM variant.

zemiak21.12.2015 - 13:47 Trvalý odkaz

Ja mozem len tiez za seba pisat. Mam iPhone 6s+, vykon skvely, fotky najlepsie, co som osobne videl z mobilu. 3D Touch ma osobne neberie, omnoho radsej mam zive fotky, ktore pri detoch vyuzivam zakazdym.
    Vydrz vyborna, cca 10-12 hodin zapnutej obrazovky podla merania v nastaveniach. Bezne mi vydrzi od rana do nasledujuceho vecera, alebo cely vikend.
    Kedze som sa zbavil tabletu, vyuzivam ho naplno a som uplne spokojny.

Nightmare21.12.2015 - 14:17 Trvalý odkaz

uz som si skusil iPhone aj v Telekome vyskusat ja stale nemozem tomu prist na chut

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne21.12.2015 - 21:32 Trvalý odkaz

To nevadi. Hlavne ze mame kazdy svoj oblubeny system. Ale pritakavam zemiakovi. 6S+ je fajn, konecne velky displej na iPhone, perfektne video, neobmedzene 4K (jediny limit je ulozisko), bez extremneho prehrievania... Fotky fakt slusne, iPhone ma taku tu ceresnicku na torte co do expozicie sceny. Aj ked sumi, aj ked nema najkrajsi bokeh, expozicia a farby a cit s akym system pozrie na scenu, tak to som nevidel este u ziadneho Androidu, aj S6/G4 exponuju rozdielnre a oba uplne inac... No len ta cena, ta je pre nasinca dost neprijemna...

ondrakomous21.12.2015 - 22:11 Trvalý odkaz

wayne se zamiloval do iphonu, takze zitra lg g4 na bazosi za 250