Update Softver SE W395 a ine S1

• 3 príspevky
  • Rastikstar 21.12.2009 - 00:55

Zdravim vedel by mi tu niekto poradit kde najdem niejaky update softver pre Sony eric. W395 .Ja som to hladal aj na sonyericsson.sk ale nevedel som to nikde najist.Priatelka ma tento fon a ma taky problem ze stale jej telefon ukaze ze vlozte pametovu kartu ako keby tam nebola a ked ju zasunie naspat tak vsetko naskoci do povodneho stavu aj melodie foto na pozadi atd.A robi jej to dost casto.Chcel som ho dat aj reklamovat lenze fon je s T-mobilu a neviem ak som ho dal odblokovat na ostatne siete ci mi bude uznana reklamacia ci som tym vlastne nestratil zaruku.Preto by som chcel niejaky novy apdate softwer..Diky

• ZraLOCK21.12.2009 - 15:44 Trvalý odkaz

vdaka uzivatelovi BB5unlock, ktory ma upozronil, ze sa jedna o platformu S1, na ktoru tu navod este nemame temu presuvam a odomykam. tymto sa hlboko ospravedlnujem autorovi a ostatnim nasim citatelom za pripadne problemy. uzivatelovi BB5unlock dakujem

BB5unlock21.12.2009 - 16:25 Trvalý odkaz

pokial viem tam SE neponuka ziadny volne dostupny software update pre tuto platformu (S1)
    takze jedina moznost je to skusit na zarucnu opravu, alebo v najblizsom mobilshope za poplatok

co sa tyka zaruky zalezi akym sposobom bol odblokovany

ak bol telefon odblokovany cez kod, tak zaruku nestracas
    pokial bol odblokovany cez box (pripadne cez testpointy rozoberanim telefonu) tak zaruku si odblokovanim stratil

to ze bol odblokovany v servise neznamena ze musel ist priamo na box (resp. cez testpointy)