Výber 2 mobilov (200-350€)

  • 10 príspevkov
  • Kristián 03.05.2015 - 20:37

    Nový telefón pre mňa a pre sestru

  • Kristián03.05.2015 - 20:37 Trvalý odkaz

    Zdravím :). Potreboval by som od vás pomoc pri výbere dvoch nových mobilov. Keďže sestra nedávno utopila svoju Xperiu M a aj po enormnej snahe je telefón takmer nepoužiteľný si musíme vybrať nové telefóny. Verzie sú 2 : 1. verzia : Sestre prenechám svoju Xperiu SP a ja si budem vyberať z ponuky Orangeu, kde ma zaujali tieto zariadenia : Honor 6 a LG G3 aj keď neviem, či sa vyplatí priplácať si 150€ za to LG. Telefón využívam hlavne na prehliadanie webu, Messenger, Mail, hudbu, YouTube, celkom často aj hry preto by som ocenil keby zvládal multitasking lepšie ako moje SP-čko, ktoré má po zapnutí k dispozícii biednych cca 250MB RAM a stane sa, že počas hrania aplikácia crashne. 2. verzia : Svoju Xperiu SP si nechám a sestra si vyberie nový mobil do 200€. Zaujala ma Xperia E4g a Huawei G620s, ale nebránim sa ani iným návrhom. Sestra telefón využíva ako typická pubertiačka čiže 95% času trávi na Messengeri, sem tam nejaká hra a nejaká fotka. Za všetky tipy a rady vopred ďakujem :).

    Kristián03.05.2015 - 21:49 Trvalý odkaz

    Ako ja som s Xperiou spokojný. Síce mi vadí na mojom súčasnom SP-čku že sa nedajú presúvať aplikácie na SD kartu čiže mám na aplikácie voľných nejakých 4,5GB a to je pre mňa ako náročného používateľa dosť málo takže stále pri príchode novej aplikácie musí ísť nejaká stará preč :D. Ale systém je vyladený v pohode, kovový rám sa mi veľmi osvedčil pri viacerých pádoch na rôzne povrchy. Osobne som za rok a pol používania mal len jednu vadu a to takú, že z ničoho nič mi telefón odpojil SIM kartu aj keď bol iba položený na stole, ale to sa vyriešilo výmenou za novú SIMku. V sobotu som však bol v Orange-i a bol tam týpek čo reklamoval už tretíkrát svoje SP - najprv displej, potom power button a teraz reproduktor, čiže možno záleží aj na tom, na aký kus natrafíš :). Sestra mala Xperiu M a pokiaľ ho nemala preplnený aplikáciami (alebo nespadol do záchodu :D) tak šlapal v pohode, taktiež spracovanie bolo na slušnej úrovni, všetko pevne držalo. Oco má Xperiu Miro a s tou je to už horšie keďže to je tá nižšia trieda :D.
    Meizu nemá Orange bohužiaľ v ponuke ale asi jednoznačne beriem ten Honor, keďže tá G3, ktorú majú v ponuke je verzia so 16GB pamäte a 2GB RAM a za to priplácať je nezmysel :D.

    Kristián03.05.2015 - 22:04 Trvalý odkaz

    No tak to je super, diky moc :)

    Michal03.05.2015 - 22:37 Trvalý odkaz

    Kri100 od stanlyho si nenechaj nic radit,fajt,citaj ine diskusie a zistis,ze si jediny,ktory si cita jeho prispevky. Jednoznacne chod do drahsej xperie alebo lg,v danej cenovke si mozes vybrat compact verzie,ktore su uz dlhodobo overene. Nic nevravi za spolahlivost a kvalitu lepsie ako 15mesiacov na trhu a najvyzsi index spokojnosti zakaznikov. Stanley je fetak,ktory je vsetkym na fore k smiechu,kazdemu takze je ten posledny ktoreho nazory citaj.

    Peto03.05.2015 - 23:53 Trvalý odkaz

    Lebo ty vôbec nevynášaš do neba celú čínu, radšej sa tam konečne odsťahuj... Stanlyho naozaj nikto neberie vážne...

    Medzi tým LG a honorom nie sú až také rozdiely hodné tej ceny, takže by som asi bral Honor, no v inej variante určite xperiiu...

    Michal04.05.2015 - 00:23 Trvalý odkaz

    V cenovke do 350e je u mna stale jasna volba z1c, nieze by sa nenasli mozno lepsie,vybavenejsie mobily. Aj z2 aj lg,samsung,htc no proste je to slusny rozpocet. V takomto rozpocte mas proste na vyber,takze si vyber lepsie a viac ako nejaku cinu i ked proti huaweiu nemam nic osobneho ale tradicni vyrobcovia su proste dalej. No z1c ma to najlepsie v skutocne kompaktnych rozmeroch. Pokial ti vsak nevadi viac ako 5palcov,no siel by som asi do z2 alebo g3.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne04.05.2015 - 00:55 Trvalý odkaz

    G3 ma slot na SD a Lollipop uz vie presun na SD. Huawei urcite nie. Co taky Galaxy S5? Fajn displej, odolnost, babysitting samsungu este aspon pol roka, mozno rok... G620 by som nechcel, toho sa uz nezbavi potom... Zamysli sa, ktory telefon by si bral z bazaru, ak by si ho tou cestou kupoval - to ti napovie ktorym smerom sa pri vybere vydat.

    Stenley29 a Mušo nehadajte sa furt. Stretnite sa na ulici dajte si po facke zlomte si ruky nohu a budte PN par mesiacov, aspon tu bude od vas klud. Ja neviem, vy si neuvedomujete, ze tymto co tu predvadzate sa len zhadzujete? Ved ste dospeli ludia tak sa tak prosim spravajte.

    Michal04.05.2015 - 01:33 Trvalý odkaz

    Wayne ja nepotrebujem hrubo nadavat ani sa hadat,vlastne jeho prispevky necitam a nebudem uz ani ondrove,takze ja sa nehadam. Ja vyjadrim nazor aje mi jedno co nejaky stanley vypusti z papule,lebo v v tom nieje nic normalne,slusne. Vacsinou su to len neoverene kecy a tabulkove hodnoty mobilov,ktore videl maximalne na obrazku. A ani ublizovat detom nepotrebujem a dostat niekoho na lozko dvojicou faciek.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease04.05.2015 - 02:14 Trvalý odkaz

    Keďže tvoja sestra utopila ne_vodeodolny fon Xperia M. Kecy o poruchovosti sú bezpredmetné. Všetky tvoje voľby sú fajn. Ja odkedy som utopil Motorola Razr Maxx, odvtedy nechcem už non water resiatent fon. (primárne). Zamysli sa nad tým.