W880i - zrusenie bocneho "ryhleho" menu
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
annunaki 06.05.2007 - 12:22
Na zakladnej obrazovke tohoto telefonu je na lavej strane takzvane "rychle menu". Mne tam toto menu ale vadi... da sa nejako zrusit? V nadstaveniach som hladal, ale nic som nenasiel...
mental.disease06.05.2007 - 12:46 Trvalý odkaz
Nepises, ale asi je z akcie orange. Jedina moznost je dekustomizovat fon.
Anonym (bez overenia)06.05.2007 - 12:53 Trvalý odkaz
To nema nic s kustomizaciou,nie neda sa to zrusit ale vsak to je uzitocna funkcia
borizz06.05.2007 - 13:01 Trvalý odkaz
Akoze to nie je customom?? Ved retail verzia nema ziadne "rychle menu" na pohotovostnej obrazovke. Cize musi byt jedine customizovany operatorom. Ak to teda prekaza tak treba si to dat decustomizovat. ;)
Mikullas06.05.2007 - 13:16 Trvalý odkaz
Vyzera to efektne, akoby na ploche ikony pri smartfonoch, ale pravdepodobne sa neda dat poznamka na pozadie (aspon tak to bolo v K700i).
A aplikacia sa da pri tomto nastavit ako tapeta?
Sranda ze sa OR vratil k tomuto a neostal uz pri zmenenom tlacitku funkcii.
Marian06.05.2007 - 13:26 Trvalý odkaz
No podla toho co nanuk pise, tak to bude klasicke custom menu od Orange. Nic s tym okrem decustomizacie neurobis.
annunaki06.05.2007 - 13:56 Trvalý odkaz
A akym sposobom sa decustomizacia robi?
Marian06.05.2007 - 14:15 Trvalý odkaz
No sam ju neurobis, potrebujes na to niekoho kto ma box, soft na to, potrebnu prax a podobne... a asi si za to budes musiet zaplatit...
Mikullas06.05.2007 - 14:36 Trvalý odkaz
Nove SE by som si nedaval decustomizovat, radsej mat vobec nejaky fon ako nefunkcny. Ja mam rad istotu.
borizz07.05.2007 - 16:08 Trvalý odkaz
Takze som trosku zistoval a dosiel som na to, ze v menu je polozka kde sa da vyonut lista je. Nachadza sa v nastaveniach hned v prvej zalozke vseobecne a tusim domaca obrazovka alebo nieco take. V tejto polozke sa nachadzaju 2 volby. Orange a SonyEricsson. Po zvoleni tej druhej uz na zakladnej obrazovke lista nebude. Ale Or spravil pomerne dost silnu customizaciu tohto modelu, takze menu cinnosti je natvrdo pridelene vstupu do menu a prave kontextove tlacidlo v stave bez listy ide tiez do menu a v stave s listou je tam nieco ako posledne alebo zmeskane udalosti. Celkovo lista je inak koncipovana a je moznost zvolit z 2 urovni - Pouzivatel a Odbornik. Rozdiely su minimalne.
Cize v globale s Or FW uzivatel komplet pride o menu cinnosti so spustenymi aplikaciami. Teda aspon mne sa ho ani po 2 hodinach nepodarilo najst. Su inak priradene funkcie niektorym tlacidlam a samozrejme aj menu ma ikony v style poslednej mody customizacie ;)
Suma sumarum za takmer 10000,- na akciu je to dooost silne kafe. Ked si clovek uvedomi, ze v plnej cene je o 4-5 tisicok drahsi :?
simumarek07.05.2007 - 20:21 Trvalý odkaz
Tak toto je pekne dalo by sa to stravit ak by to bolo opacne, teda rozdiel medzi dotovanym a full predajom by bol 10 tis. ale takto to je myslim na kazdeho moc :)
sk_wizard07.05.2007 - 20:45 Trvalý odkaz
myslim ze w880 ma CID52 tak doma nejde decustomizovat ale da sa to cez www.wotanserver.com jeden credit stoji 300sk je to celkom pohodlne ja som cez to debrandoval w810 este som nevedel ako na to tak mi to robili oni cca za 30min to bolo hotove ak by mal niekto zaujem tu mate icq kontakt na cloveka ktory to robi 115-136-365
bager07.05.2007 - 23:01 Trvalý odkaz
No o takomto sposobe som este nepocul.
annunaki08.05.2007 - 13:07 Trvalý odkaz
Takze som trosku zistoval a dosiel som na to, ze v menu je polozka kde sa da vyonut lista je. Nachadza sa v nastaveniach hned v prvej zalozke vseobecne a tusim domaca obrazovka alebo nieco take. V tejto polozke sa nachadzaju 2 volby. Orange a SonyEricsson.
Vdaka Boris, je to ono... :) tuto volbu som videl, ale ani som ju neskusal, lebo som si myslel, ze ide o uvodnu animaciu pri zapnuti telefonu... :) este raz vdaka...