W900i z or-mozna reklamacia?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Margaretka 03.04.2009 - 02:20
Je mozne reklamovat 900i z or,ak sa samovolne restartuje pri strate signalu,meni si temy,ked niekto vola,dlhsie zvoni a az ptm ukaze volajuceho
..aa ked spustim jimm,nimbuzz,tak ma to vyhodi..
Opera ide v poriadku
Peter Makai03.04.2009 - 02:29 Trvalý odkaz
Nie, ved to tak ma fungovat...
Jasne ze ano, to co je za otazku? Kebyze mas auto a same ti stahuje okna a zdochne ti motor po kazdom kilometri, nedas ho reklamovat?
Margaretka03.04.2009 - 02:49 Trvalý odkaz
Je to kamoskin mobil..a zevraj s tym aj bola v or, a,ze s tym nic nemozu robit,ci take nieco;-)
Peter Makai03.04.2009 - 11:18 Trvalý odkaz
Tak to je potom jej chyba, ze sa nechala odbit... ked je o niecom presvedcena ze je pokazene, tak nech si stoji za svojim...a ked sa telefon samovolne restartuje, tak je proste pokazeny...
Kubiak03.04.2009 - 11:58 Trvalý odkaz
musia to reklamovat ....
Sagittarius03.04.2009 - 12:25 Trvalý odkaz
kamoska nech ide od predajne orangeu,najlespsie nie sama a s muzskou spolocnostou,a potom reklamacku prijmu ihned,uvidis :)
Margaretka03.04.2009 - 19:08 Trvalý odkaz
Oki,dik,ptm sa ozvem,jak sme dopadli
Vseved03.04.2009 - 19:42 Trvalý odkaz
A je este vobec v zaruke? W900i je uz dost stary model...
Margaretka03.04.2009 - 20:38 Trvalý odkaz
Ma par mesiacov..max polroka,co bol kupovany v or na pausal..
Vseved03.04.2009 - 21:22 Trvalý odkaz
To sa mi nezda, tento ani minuly rok W900i urcite v ponuke OR nebol. A zda sa mi ze nebol vobec v akciovej ponuke. Urcite ho ma z OR?
Margaretka03.04.2009 - 22:13 Trvalý odkaz
Heh,ona sa moc teda nevyzna do mobilov:-P,tak sa jej radsej ete raz opytam,nech kukne na krabicu..aj ked to nema asi nejaky vyznam v reklamacii,ae tak pre spravnost udajov
Ptm to editnem
Edit: ano je to w910i
Vseved05.04.2009 - 12:59 Trvalý odkaz
No zrejme to potom bude asi W910i :-)
Thief105.04.2009 - 15:49 Trvalý odkaz
W900 sa predavala v dobach K750/W800, cize davno. ;) Ale v Orange akcii urcite nebola.
Quo05.04.2009 - 19:36 Trvalý odkaz
a netreba zabudat na to, ze ak kupovala fon z 2 ruky a nema na seba prevedene povodnym majitelom prava a povinnosti, spisane pred notarom, nema ziadnu zaruku, hodi by mala zarucak vyplneny hoci aj zlatym perom ;)
tiez si myslim, ze to nie je W900, ale nejaky iny model ;)