W995 - konvertovanie videa

• 12 príspevkov
  • Wedro 22.12.2009 - 22:15

Tak uz mam tu W995, dokonale mi sedi takze velka vdaka :) mam na Vas este jednu prosbu. Na aky format mam prekonvertovat video na tento mobil a na ake rozlisenie a poprosil by som k tomu aj nejaky schopny programik. Ak mi napisete toto, vyriesite mi vsetky moje problemy :D ohladom W995 myslim :D Vdaka chlapci ;)

• borizz23.12.2009 - 02:22 Trvalý odkaz

No sice som to spomenul aj v recenzii, ale co uz ;) Na konvertovanie videa pouzi priamo soft MediaGO od SonyEricssonu. Mal by byt priamo pribaleny na CD k W995, pripadne si stiahni novu verziu zo stranky vyrobcu. Po pripojeni si len oznacis film, ktory chces preniest a program ti ho automaticky zmensi a prekonvertuje na potrebny format. Odskusane a popisane aj v recenzii tu na Fony.sk ;)

Wedro23.12.2009 - 12:13 Trvalý odkaz

ale dufam, ze automaticky konvertuje len filmy :D

borizz23.12.2009 - 16:34 Trvalý odkaz

V nastaveniach si mozes zvolit co chces aby konvertovalo a kedy a ako.

borizz27.12.2009 - 23:32 Trvalý odkaz

No ano to je ono. ;) Ked si najdes subor a das transfer, tak program zacne okamzite film konvertovat na najvyssiu moznu uroven, aku mobil zvladne. Trva to dlhsie, a to som robil na Eee, treba si len pockat ;) Pripadne si stiahni nejaky univerzalny konverter pre video subory a nastavis si pozadovanu kvalitu. Ale budes sa potom s nastaveniami musiet vyhrat. Takto to das uplne jednoducho len transfer a cakas. To cakanie za tu kvalitu stoji. W995 zvlada pomerne kvalitne video, aj ked len v QVGA rozliseni. Ja som bol uplne z neho uneseny. Takze opakujem, treba si pockat ;) Ale samozrejme zalezi aj od vykonu PC, na ktorom ten film prave konvertujes. Nepredpokladam, ze na nejakej poriadne vykonnej masine by to islo nejak vyrazne pomaly.

Richard Hombauer28.12.2009 - 00:48 Trvalý odkaz

perfektny konverter videi je Any video converter. Pouzivam ho na konverziu do MPEG4 pre iPhone, a urcite vyborne funguje aj pre SE. Vpravo nastavis output rozlisenie, kvalitu atd a ides. vyskusaj na nejakom hudobnom klipe viacero nastaveni, hod ich na pamatovu kartu a velmi rychlo najdes najlepsi pomer kvality a vykonu. ;)

Marian28.12.2009 - 13:59 Trvalý odkaz

Any Video, Super, MediaGo, ci moj oblubeny Transmission

Courage_SK28.12.2009 - 16:58 Trvalý odkaz

Any video converter funguje skvele no aj tak ked nastavim rozlisenie na 320x240 stale nie je video na celu obrazovku v mobile je film len v strede a 2 tretiny obrazovky su cierne

Marian28.12.2009 - 17:58 Trvalý odkaz

1. si si isty, ze si konvertoval na 320x240? 2. pozeras film v rezime fullscreen?

Courage_SK15.01.2010 - 15:40 Trvalý odkaz

100% som dal 320x240 a aj v mobile som dal na celu obrazovku.Tato ma nokiu N95 a ta ma podobny displej a tiez to nema na celu obrazovku kamarad mi povedal ze vo w995 sirokouhly film na celu obrazovku nedam to by som musel obrazovku ako nokia 5800

smile15.01.2010 - 18:30 Trvalý odkaz

Dobri den chcel by som sa spitat ze ci sa daju pomocou programu media go zkovertovat a dat do telefonu film lebo asi aj hej ale uzn som nad tim stravil dost casu ale som este na nist neprisiel, no taze ako sa to pls robi ??????