Z400 stale problem s pam.kartou
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Krocan 15.09.2006 - 22:25
Uz som z toho na nervy...dal som si v servise napalit novy softer, nic nepomoholo.Tak som dal vyreklamovat pam.kartu ...dali mi novu... a ani to nepomohlo. Stale mi to robi to iste..Nechce mi napriklad ulozit fotku na kartu tak musim vybrat a dat naspat kartu .. potom to ide dakych 15 min a ked dam zase ulozit fotku co som odfotil tak zas to napise tu chybu: Chyba, nie je mozne ulozit.A to iste robi aj cez komp...dam kopirovat pesnicky a robi sa ze to kopiruje aj to tam nakopci lebo miesto na karte sa zmensi ale nic tam nevidim ziadne mp3..potom to raz ide..robi si to co chce.Kamos ma tiez Z400 z Orangutana a robi mu to to iste. Prosim poradte co mam robit.
Durex16.09.2006 - 00:30 Trvalý odkaz
Reklamacia,toto je skor vada HW fonu ako samotnej pamatovej karty ;)
Krocan16.09.2006 - 21:51 Trvalý odkaz
tusim pojdem o5 osobne do toho servisu radsej ako cakat dokym to tam posle OR. Som zvedavy co stym budu robit. Pretoze ako som uz pisal to robi aj na kamosovom samsungu z-400 takze asi ta seria ma daku vadu ci co.A ak to nebudu schopny odstranit tak mozem poziadat o vymenu telefonu ale inej znacky?Od orangutana? Alebo ako sa to da riesit.
Durex17.09.2006 - 00:31 Trvalý odkaz
Az po troch reklamaciach.
Mikullas17.09.2006 - 01:33 Trvalý odkaz
Tu sa to dostatocne preberalo: http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=1212