zaloha nokie 6300
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

DeMello 20.07.2008 - 02:35
potrebova by som zalohu z original nokie 6300 ak niekto mate poslite mi ju na mail demello@zoznam.sk dakujem
ZraLOCK20.07.2008 - 13:22 Trvalý odkaz
nerozumiem co presne chces, aku zalohu? mozes blizsie popisat o co ide?
Marek20.07.2008 - 13:30 Trvalý odkaz
Najskor si myslim ze chce komplet telefony soft
DeMello20.07.2008 - 13:51 Trvalý odkaz
no mam tu 6300 z orenge a tam je to menu od orangu a chcem dat na povodnu aktivnu obrazovku a cital som na tomto fore ze sa to da spravit len tou zalohou z orinal nokie 6300
ZraLOCK20.07.2008 - 13:59 Trvalý odkaz
no malo by sa to dat cez nokia software updater prepisanim produc codu telefonu, ale mal by si vediet, ze tym padom prides o zaruku
DeMello20.07.2008 - 14:06 Trvalý odkaz
to viem ale neda sa mi prepisat ten product code skusal som cez NSS ale nenajde mi ani mobil vypise len error
ZraLOCK20.07.2008 - 14:27 Trvalý odkaz
no to bude asi preto, lebo nokia blokuje kablove pripojenie k NSS. musis odisntalovat nokia PC suite, nokia software updater, precistit pc softom: nokia pc cleaner a nainstalovat starsiu verziu nokia pc suite, tusim verzia 6:84 to este neblokuje, potom NSS fon uvidi a kod prepises
DeMello20.07.2008 - 17:10 Trvalý odkaz
no takze product code som zmenil ale to orangemenu tam aj tak ostalo
ZraLOCK20.07.2008 - 17:41 Trvalý odkaz
... a prehral si aj firmware? mal si volny product code? je mozne, ze series 40 cez NSU nedekustomizujes...
DeMello20.07.2008 - 18:05 Trvalý odkaz
tak ako to mam dekustomizovat