Samsung Galaxy S6 edge+ nájdete už aj v ponuke Orangeu a O2

Nadupaný tabletofón s 5,7-palcovým QHD displejom zahnutým po obidvoch stranách si kúpite nielen v Telekome, ale nachádza sa už aj v ponuke Orangeu a O2.

Samsung Galaxy S6 edge+ je 5,7-palcový tabletofón so špičkovou výbavou, štýlovým dizajnom a QHD displejom zakriveným po obidvoch stranách. Ponúka výkonný osemjadrový procesor, 4 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB, 64 GB alebo 128 GB úložný priestor bez podpory microSD kariet a operačný systém Android v novšej verzii 5.1 Lollipop.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S6 edge+ - sklamanie sa nekonáRecenzia špičkového tabletofónu s krásnym 5,7'' QHD displejom zahnutým po obidvoch stranách, plnou dátovou výbavou a 16 Mpix fotoaparátom s OIS.

Zadný 16-megapixelový fotoaparát parí k tomu najlepšiemu, čo aktuálne v mobilných telefónoch nájdete, videá zhotovíte aj v 4K kvalite. Predná 5 Mpix kamera, rovnako ako zadný fotoaparát, ponúka optickú stabilizáciu obrazu.

ikona

Porovnanie fotoaparátov: Galaxy S6 edge+ a Lenovo Vibe ShotAko fotí smartfón s najlepším fotoaparátom od Lenova? Snímky sme porovnali s najlepším fotomobilom od Samsungu.

Vo zvyšnej výbave nájdete podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth v novej verzii 4.2, NFC, microUSB s funkciou OTG, DLNA, 3 000 mAh batériu s možnosťou bezdrôtového nabíjania, snímač odtlačkov prstov či barometer.

Na jeden záber: Samsung Galaxy S6 edge+

V Orangei si môžete Samsung Galaxy S6 edge+ kúpiť len cez e-shop v 32 GB verzii a čiernej farbe v cene od 380 eur (pri najvyššom paušále). Plná cena je u operátora nastavená na 800 eur.

V O2 máte väčší výber farieb a k dispozícii 32 GB i 64 GB verziu. Dostupná je zatiaľ 32 GB kapacita v kombinácii s čiernou a zlatou farbou a 64 GB model v čiernom prevedení. V ponuke má O2 všetky farebné verzia, no zvyšné sú zatiaľ nedostupné. Cena 32 GB modelu začína na sume 314 eur, plná cena je stanovená na 842 eur. Za 64 GB model zaplatíte pri Diamantovom paušále 411 eur, v hotovosti vás bude stáť 939 eur.

Zdroj: orange.sk, o2.sk

Diskusia k článku:

Samko 14.09.2015 - 22:16

Zdravím, "V Orangei si môžete Samsung Galaxy S6 edge+ kúpiť len cez e-shop " to nie je pravda Orangei predáva mobil aj v kamenných predajniach, síce zatiaľ ho držia iba na sklade v "Bratislava, OC Aupark, Einsteinova 18". Ale v ostatných predajniach, keď ho jeden deň objednáte na druhý si môžete prist poň. Cez e-shop sa predáva iba v Telekome...

Lenka Ivančíková14.09.2015 - 23:53 Trvalý odkaz

V case pisania clanku mal status Nedostupny na predajni. :)

Celá diskusia 2 príspevky