Honor 7 na Slovensku

Honor priniesol na slovenský trh už siedmy model, ktorý - tak ako ostatné - láka na výborný pomer cena / výkon. Nástupca Honoru 6 dostal 5,2-palcový Full HD displej, celokovové telo, snímač odtlačkov prstov a vylepšené fotoaparáty.

Nová vlajková loď Honor 7 je vyrobená z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou. Ergonomické umiestnenie ovládacích prvkov zaisťuje pohodlné používanie telefónu aj v jednej ruke.

Bezrámčeková čítačka odtlačkov prstov umožňuje veľmi rýchlu 360-stupňovú autentifikáciu a vďaka špeciálnemu algoritmu tiež schopnosť “učenia sa” počas používania pre ďalšie zvýšenie presnosti overenia. Čítačka umožňuje okrem autentifikácie tiež priradenie gest, vďaka ktorým možno napríklad prijať hovor alebo nasnímať fotografiu.

ikona

Základné info: Honor 7Nástupca Honoru 6 dostal celokovové telo, väčší 5,2'' displej s Full HD rozlíšením, novší procesor, vylepšené fotoaparáty, snímač odtlačkov prstov a silnejšiu 3 100 mAh batériu

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Smartfón je poháňaný osemjadrovým procesorom HiSillicon Kirin 935, rýchlosti systému dopomáha 3 GB operačná pamäť. Vnútorné úložisko poskytuje len 16 GB kapacitu. Do duálneho slotu na boku zariadenia vložíte nanoSIM a microSD kartu alebo namiesto pamäťovej karty microSIM kartu a získate tak dual SIM telefón. Novinka sa pýši plnou podporou všetkých lokálnych LTE pásiem, vrátane 800 a 900 MHz. Batéria s kapacitou 3 100 mAh poslúži aj na reverzné nabíjanie, takže ňou môžete nabiť aj iné zariadenie. Poteší aj infraport na ovládanie domácej techniky.

Jedným z hlavných lákadiel honoru 7 je hlavný fotoaparát s rozlíšením 20 megapixelov a množstvom kreatívnych fotografických funkcií. Snímač Sony IMX 230, vlastné PDAF technológie pre rýchle ostrenie a svetelnosť f/2.0 umožňujú zhotovenie ostrej fotografie aj v zlých svetelných podmienkach, a to už za 0,1 sekundy. Predný širokouhlý osemmegapixelový fotoaparát so svetelnosťou f/2.4 dopĺňa zabudovaná prisvetľovacia dióda a množstvo kreatívnych funkcií pre automatické skrášlenie vzhľadu pleti, či pre panoramatický autoportrét. Zaujímavou funkciou je aj vytvorenie snímky obrazovky zaklepaním kĺbom prsta na displej. Vo výbave nechýba Blutooth 4.1 ani FM rádio.

Honor 7 je v sivej a striebornej farbe k dispozícii v predajných sieťach Alza, Mall, DATART, NAY a u operátora O2 za odporúčanú cenu 369 eur.

Živé fotografie:

Diskusia k článku:

Anonymný 15.09.2015 - 19:24

konecne , to trvalo! :) akurat skoda tej slabsej grafiky ktoru vlastne len prebrali zo starsieho honoru 6/6 plus, inak by to bol namakany fon.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease15.09.2015 - 22:37 Trvalý odkaz

Ktovie či sa sem dostane aj 64GB verzia, lebo v konfigurácii dual sim je necelých 10GB málo..

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease16.09.2015 - 00:16 Trvalý odkaz

Navyše čínska verzia bez LTE 800MHz (900)..
takže toľké prachy vyhodí len cvok.

Nightmare16.09.2015 - 08:33 Trvalý odkaz

Kto ho bude chciet tak si ho kupi ako aj jablko

Celá diskusia 67 príspevkov