S Health od Samsungu už nainštalujete aj na iné androidy

Výborná fitnes aplikácia, donedávna dostupná len pre vybrané zariadenia radu Samsung Galaxy, je už kompatibilná aj so smartfónmi iných výrobcov.

Nová generácia aplikácie S Health vo verzii 4.5 ponúka podorbný prehľad o každodenných aktivitách, dosiahnutých cieľoch, vašich pokrokoch a pridané sú i špeciálne funkcie pre vybrané športy. Tí, čo sa radi pochvália, môžu svoje tréningy a dosiahnuté úspechy zdieľať na sociálnych sieťach.

Nechýbajú pridané tipy pre zdravú životosprávu, môžete si sledovať denný príjem kalórií, bilanciu živin a príjem tektín. Aplikácia zaznamená údaje z behu, cyklistiky, chôdze a po spárovaní s inteligentným náramkom alebo hodinkami sleduje i kvalitu vášho spánku. Vy si nastavíte ciele a aplikácia vás upozorní na ich dodržiavanie. Na výber máte aj niektorý z vopred nastavených programov, napríklad začínajúcim bežcom pomôže zlepšiť vytrvalosť a počas 10-týždňov vás pripraví na 5-kilometrový beh.

Aplikácia S Health je dostupná v obchode Google Play pre zariadenia s operačným systémom Android 4.4 a vyšším. Nechýba lokalizácia do slovenského jazyka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu