Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v novembri

V novembri bodoval elegantný Samsung i modely od LG. Nechýbal stále obľúbený vode odolný bestseller od Sony či jeden z najdrahších modelov v ponuke operátora.

November sa zvyčajne nesie už v znamení vianočných sviatkov a obnovy zmlúv zákazníkov. Najviac zaujal kovový Samsung Galaxy A5 a z vianočnej ponuky Telekomu profitoval model LG G4c, ktorý skončil na druhom mieste. K tomu teraz dostanete LG Leon zadarmo.

O jedno miesto si oproti októbru polepšil lacný android LG Spirit a v tabuľke sa objavil i jeden z najdrahších modelov: Apple iPhohe 6S, ktorému patrí štvrté miesto. Sony Xperia M4 Aqua sa síce zatiaľ v rebríčku najpopulárnejších telefónov stále drží, prepadla sa však až na piatu pozíciu.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembri 2015:

1. Samsung Galaxy A5 (úvodná platba 29 € + 7 € mesačný poplatok)

2. LG G4c (úvodná platba 19,04 € + 4 € mesačný poplatok)

3. LG Spirit (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

4. Apple iPhone 6S (úvodná platba 199 € + 22 € mesačný poplatok)

5. Sony Xperia M4 Aqua (úvodná platba 49 € + 4 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbriOktóbrej tabuľke dominujú hlavne cenovo dostupné androidy, s ktorými sme sa stretli už v minulých mesiacoch. Z rebríčka vytŕča iba Apple iPhone 6.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej novembrovej sa ešte nachádza: Huawei P8 Lite, Lenovo A6000, Nokia 225, Samsung Galaxy A3 a Samsung Galaxy S6.

Najpredávanješím tabletom stále ostáva osempalcový Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, ktorý je hviezdou vianočnej kampane. Na druhé miesto sa prebojoval Samsung Galaxy Tab 9.7 a trojkou je desaťpalcový Samsung Galaxy Tab 4. V tabuľke sa stále objavuje aj LG G Pad 8.0, no aktuálne sa už nepredáva. Zaujal aj cenovo dostupný desaťpalcový Huawei MediaPad T1 10.0.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro (úvodná platba 9 € + 3 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Tab A 9.7 (úvodná platba 29 € + 7 € mesačný poplatok)

3. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

4. LG G Pad 8.0 (nie je v ponuke)

5. Huawei MediaPad T1 10.0 (úvodná platba 19 € + 4 € mesačný poplatok)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu