Telekom: Microsoft Lumia 550 a Caterpillar CAT S30 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Telekomu pribudol lacný windowsfón s novým operačným systémom Windows 10 a odolný android, ku ktorému teraz ako darček získate multifunkčný nôž.

Microsoft Lumia 550 je cenovo dostupný smartfón s operačným systémom Windows 10 Mobile. Zaujme nenáročných používateľov, ktorí hľadajú smartfón s prijateľnou cenou, rýchlym systémom a podporou LTE sietí.

ikona

Základné info: Microsoft Lumia 550Lacný smartfón s novým OS Windows 10, štvorjadrovým 1,1 GHz procesorom, 4,7'' HD displejom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, LTE a 2 100 mAh batériou.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 4,7-palcový HD displej, štvorjadrový procesor, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Fotografie a videá v HD rozlíšení zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty vám poslúži predná 2 Mpix kamera s nahrávaním videí maximálne však vo VGA kvalite.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1 ani FM rádio. Batéria ponúka kapacitu 2 100 mAh.

Microsoft Lumia 550 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 3 € mesačne pre Happy XS mini (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 119 eur.

Caterpillar Cat S30 je smartfón odolný nielen voči vode, prachu a nárazom, ale mal by vydržať aj pád z výšky 1,8 metra a nevadí mu ani olej či mastota. Displej s 4,5-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 480 x 854 bodov je pokrytý odolným sklom Gorilla Glass 3 a dá sa ovládať aj v rukaviciach. Operačný systém Android beží vo verzii 5.1 Lollipop.

ikona

Základné info: Caterpillar Cat S30Prachu, nárazom a vode odolný smartfón s 4,5'' FWVGA displejom, OS Android 5.1, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom, LTE, USB OTG a 3 000 mAh batériou.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor s taktom 1,1 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor si rozšírite pamäťovými kartami do veľkosti 64 GB. Päťmegapixelovému fotoaparátu nechýba automatické zaostrovanie a prisvetľovacia dióda, videá zhotovíte vo Full HD kvalite. Predná kamera dostala rozlíšenie dva megapixely.

Medzi zvyšnými špecifikáciami výrobca uvádza podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, microUSB konektor s funkciou OTG na pripojenie externých zariadení a 3,5 mm jack. Ako darček vám k nemu operátor pribalí multifunkčný nôž.

Caterpillar Cat S30 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS mini (+ úvodný poplatok 119 €)

- 5 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 119 €)

- 5 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 99 €)

- 5 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 79 €)

- 3 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 49 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 279 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu