Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v apríli

Oproti marcovej tabuľke sa toho veľa nezmenilo. Aj v apríli tvorí päťku najžiadanejších smartfónov päť rôznych výrobcov. Tentoraz sa tam ale prebojoval Samsung, ktorý vyradil LG.

Päť miest, päť rôznych značiek. Taká je aprílová tabuľka najpredávanejších smartfónov v Telekome. Namiesto LG tu však máme zástupcu Samsungu, novinka Galaxy A3 (2016) sa prebojovala rovno na druhé miesto. Prvé opäť obhájil Huawei P8 Lite, ktorý už dlhší čas patrí medzi najžiadanejšie telefóny aj v Orangei a O2.

O dve priečky si polepšilo Lenovo Vibe P1m, ktoré láka na silnú 4 000 mAh batériu a dostupnú cenovku. Štvrté miesto opäť patrí vodeodolnému androidu Sony Xperia M4 Aqua, ktorý môžeme zaradiť medzi najobľúbenejšie modely zákazníkov Telekomu. Teraz je už iba v dopredaji, v ponuke ho nahradil nástupca Xperia M5. Tabuľku uzatvára jeden z najdrahších modelov v Telekome, iPhone 6S, sa tentoraz musel uspokojiť s piatym miestom.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli 2016:

1. Huawei P8 Lite (úvodná platba 49 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy A3 (2016) (úvodná platba 99 € + 5 € mesačný poplatok)

3. Lenovo Vibe P1m (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

4. Sony Xperia M4 Aqua (úvodná platba 49 € + 2 € mesačný poplatok)

5. Apple iPhone 6S (úvodná platba pri 64 G verzii 349 € + 17 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v marciRebríček najpredávanejších smartfónov v uplynulom mesiaci je pestrý, päť miest si podelilo päť značiek. Nájdeme tu prevažne lacné androidy, ale aj drahý iPhone. Top model od Samsungu sa neprebojoval ani do prvej desiatky.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej aprílovej sa ešte nachádza: Nokia 230, LG G4c, Samsung Galaxy A5 (2016), Huawei Y5 a Samsung Galaxy S7.

Tabuľka päťky najpredávanejších tabletov sa takmer nezmenila. Prvé dve miesta ostali rovnaké, zvyšné si prehodili pozície. Prvé miesto obhájil osempalcový Huawei MediaPad T1, druhé aj v apríli patrí Lenovu Yoga Tab 3 10. O jednu priečku si polepšil desaťpalcový Samsung Galaxy Tab S2, ktorý si vymenil miesto sa Lenovom Yoga Tab 2. Tak ako v marci, aj v apríli tabuľku ukončuje Samsung Galaxy A 9.7.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

2. Lenovo Yoga Tab 3 10

3. Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE

4. Lenovo Yoga Tablet 2

5. Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu