K Samsungu Galaxy S7 a S7 edge získáte VR okuliare za polovicu

Samsung pripravil pre svojich zákazníkov jarnú akciu. Pri kúpe niektorého top modelu radu Galaxy S7 získajú okuliare pre virtuálnu realitu za zvýhodnenú cenu a k tomu multimediálny obsah v hodnote 50 eur.

Pri štarte predaja vlajkových lodí Galaxy S7 a Galaxy S7 edge pribalil výrobca prvým záujemcom aj okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR ako darček.

Tí, čo akciu nestihli, a o niektorom z modelov stále uvažujú, majú teraz šancu získať okuliare za polovičnú cenu. Pripravený je aj exkluzívny obsah v celkovej hodnote 50 eur v podobe šiestich samostatných aplikácií, ktoré si budú môcť po zaregistrovaní do Oculus Store stiahnuť.

Balíček aplikácií pre nových majiteľov smartfónov Galaxy S7 edge a S7

- Keep Talking & Nobody Explodes: Zábavná hra pre viacerých hráčov (multiplayer), pri ktorej má jeden hráč nasadené Gear VR so spustenou aplikáciou, ktorej cieľom je zneškodniť bombu. Ostatní hráči majú k dispozícii manuál k jej bezpečnej deaktivácii a inštruujú hráča s Gear VR, aký drôt má prestrihnúť, kde nájde ďalšie pomôcky a pod.

- Anshar Wars 2: Vesmírna prestrelka, v ktorej sa hráč stáva pilotom vesmírnej stíhačky a bráni svoju materskú vesmírnu loď. Náklonom hlavy riadi, touchpadom alebo pripojeným gamepadom ovláda zbrane.

- Drift: Hráč prelieta labyrintom a jeho cieľom je vyhnúť sa všetkým prekážkam pohybom hlavy a dostať sa na koniec labyrintu.

- Star Chart: Vesmírna obloha v 360° balení. Súhvezdia, planéty, mliečna dráha, to všetko vo virtuálnej realite.

- Darknet: Oceneniami ovenčená logická hra, ktorá posúva hranie vo virtuálnej realite na novú úroveň.

- Ocean Rift: Máte chuť si zaplávať so žralokmi v mori? S touto aplikáciou sa dá pohybovať vo virtuálnom mori medzi žralokmi, rybkami všetkých farieb alebo korytnačkami.

Akcia platí od 16. mája do 4. júna 2016 (alebo do vypredania zásobu) u vybraných partnerských predajcov a mobilných operátorov (okrem Orangeu). Odporúčaná plná cena okuliarov Gear VR je 129 eur.

Pre svoj nový Galaxy S7 alebo Galaxy S7 edge môžete získať aj ročné bezplatné poistenie, ktoré sa vzťahuje aj na mechanické poškodenie displeja alebo poškodenie telefónu spôsobené tekutinou.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu