Samsung Gear Fit 2 na Slovensku + prvé dojmy

Dnes sa začala v slovenských obchodoch oficiálne predávať druhá generácia inteligentného fitnes náramka s vlastnou 4 GB kapacitou, GPS, snímačom tepu a odolnosťou proti vode a prachu.

Náramok Samsung Gear Fit 2 prináša moderný dizajn, nový procesor a vyššiu certifikáciu odolnosti IP68, takže by mal zvládnuť polhodinový pobyt v sladkej vode do hĺbky 1,5 metra. Novinka má aj vstavané GPS, snímač tepu srdca a samostatný hudobný prehrávač. Do pamäte s 4 GB kapacitou si môžete uložiť svoju obľúbenú hudbu a počas aktivít sa tak nemusíte spoliehať na spárovaný telefón.

Len treba upozorniť, že sú kompatibilné s Androidom 4.4 a novším a telefón musí disponovať minimálne 1,5 GB kapacitou RAM. Náramok používa operačný systém Tizen. Kompletnú špecifikáciu nájdete v našom základnom infe.

Gear Fit 2 už v redakcii testujeme, tu je niekoľko prvých postrehov od kolegu Mateja: Masívejší náramok svoje dve základné funkcie - zobrazovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu a meranie dĺžky spánku, počtu krokov či iných fitness aktivít zvláda veľmi dobre. Tieto dáta potom analyzuje aplikácia S Health, dostupná v obchode Google Play pre každý android. Gear Fit 2 zatiaľ nespárujete s iOS zariadeniami a počítať musíte aj so značne obmedzenou ponukou ďalších aplikácií. Pre Tizen je ich ešte menej než pre Android Wear. Počas dňa samé priebežne merajú tep, ktorý sa zobrazí v denníku. Bohužiaľ vo výbave nenájdete budík, ten si ale viete stiahnuť z Galaxy obchodu.

Fitnes náramok Samsung Gear Fit 2 je na slovenskom trhu v predaji od 17. júna za 189 € v čiernej, modrej a ružovej farbe.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu