Samsung Galaxy Note 7 dorazí na Slovensko až 16. septembra

Čakáte netrpezlivo na oficiálny štart predaja špičkového tabletofónu Galaxy Note 7? Tak si ešte tri týždne počkáte. Slovensko bude až v tretej vlne.

Spolu s uvedením novinky Samsung Galaxy Note 7 prišla aj informácia o dostupnosti v Európe. Pôvodný komunikovaný dátum 2. september však pre slovenský trh neplatí, u nás sa začne predávať až o dva týždne neskôr, 16. septembra. Dôvodom má byť podľa výrobcu neočakávaný dopyt.

Podľa posledných správ je oficiálny začiatok predaja Galaxy Note7 v krajinách Európy rozdelený do troch fáz na 2., 9. a 16. septembra, slovenský zákazník je bohužiaľ až v tretej, záverečnej vlne.

Predobjednávky odštartovali u vybraných partnerov, vrátane Orangeu a Telekomu, 16. augusta a trvajú do 30. augusta, ako darček dostanete k predobjednávke okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR. Rovnaké promo sprevádzalo aj štart predaja vlajkových lodí Galaxy S7 a S7 edge. Odporúčaná cena je stanovená na 849 eur a na výber máte z troch farieb: čiernej, striebornej a modrej.

Naše prvé krátke skúsenosti s Note 7 a vylepšeným dotykovým perom, ktorý je hlavným lákadlom tabletofónu, sme vám priniesli v našom článku Samsung Galaxy Note 7 naživo.

Horúcu novinku už konečne testujeme v redakcii aj my, a dúfame, že naše dojmy budú pozitívnejšie než postrehy a skúsenosti XDA Developers.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Pavol 31.08.2016 - 16:07

Prvé kusy na Slovensko dorazli dnes a viaceré E-shopy ho majú skladom. Z jedného nemenovaného som práve dostal email, že predobjednný kus + Gear VR je už na ceste ku mne.

Celá diskusia 1 príspevok