Telekom: s Magenta 1 získate 5 € bonus na nákup v Google Play

Telekom rozdáva päťeurový bonus na kúpu aplikácie, filmu alebo hudby z obchodu Google Play. Stačí mať paušál Happy alebo Bez záväzkov a byť členom skupiny Magenta 1, v ktorej sú aspoň dva produkty úrovne M a vyššie.

Až do 18. apríla 2017 môžete získať bonus vo výške 5 eur na akýkoľvek nákup jednej alebo viac aplikácii, prípadne iného obsahu z Google Play. Pred nákupom treba mať v obchode aktivovanú "Platbu cez Slovak Telekom". Platenie za kúpený obsah kreditom alebo na faktúru spustil operátor pred dvoma rokmi. Návod na aktiváciu nájdete aj na stránke www.telekom.sk/t-platba.

Bonus môžete získať cez mobilnú aplikáciu Telekomu alebo po prihlásení sa na webovej stránke www.telekom.sk/magenta1-skupina. Aplikáciu alebo iný obsah je možné kúpiť len pre telefónne číslo, ktoré získalo bonus a pred samotnou kúpou ešte musíte potvrdiť oboznámenie sa s podmienkami poskytnutia bonusu. Bonus do výšky 5 eur sa uplatní vo forme zľavy vo faktúre za zúčtovacie obdobie, v ktorom došlo ku kúpe aplikácie.

Ak si vyberiete aplikáciu s nižšou hodnotou než päť eur, nevadí. Z bonusu sa odráta jej hodnota a zvyšná čiastka sa uplatní pri ďalšom nákupe. Ten musí prebehnúť najneskôr 18. apríla 2017. Pokiaľ bude mať kupovaný obsah vyššiu hodnotu než päť eur, sumu nad túto čiastku doplatíte.

Za čitateľský tip a screenshoty ďakujeme Michalovi.

Diskusia k článku:

galaxi 06.04.2017 - 11:50

To sú za iqwači v tom Ťeľekóme.

Celá diskusia 1 príspevok