Samsung Gear IconX (2018) - dlhšia výdrž, Bixby a tri farby

Nová verzia bezdrôtových slúchadiel s väčšou batériou, tromi farbami a podporou pre hlasového asistenta Bixby.

Samsung prináša vylepšenú verziu bezdrôtových Bluetooth slúchadiel Gear IconX (2018), ktoré nadväzujú na minuloročný model a prinášajú niekoľko vylepšení. Na prvý pohľad je dizajn slúchadiel totožný s predchodcom, poteší preto možnosť vybrať si z troch farebných verzii - čiernej, šedej a ružovej.

Dizajnovým zmenám sa však nevyhlo puzdro, ktoré má oválnejší tvar a slúchadlá sa doň budú vkladať na výšku, nie na šírku. Púzdro má preto menšiu šírku a väčšiu výšku. Zmeny sa dočkal aj USB konektor, ktorý je teraz typu-C.

Slúchadlá aj púzdro sú vybavené väčšími batériami, vďaka čomu by mala byť doba prehrávania hudby až 7 hodín pri prehrávaní z vnútorného 4 GB úložiska a 5 hodín pri pripojení cez Bluetooth 4.2. Púzdro dokáže nabiť slúchadla len raz. Majitelia smartfónov Samsung Galaxy S8, S8+ a Note 8 sa budú môcť spoľahnúť aj na hlasového asistenta Bixby.

Základné parametre:

Rozmery slúchadla 19 x 22 x 23 mm, púzdra 74 x 45 x 32 mm, hmotnosť slúchadla 8 gramov, púzdra 55 gramov, akcelerometer, IR, kapacitný dotykový senzor, Bluetooth 4.2, úložisko 4 GB, výdrž batérie 7 hodín (nezávislý režim), 5 hodín (režim Bluetooth), 4 hodiny (hovor), batérie 2 x 82 mAh, batéria v púzdre 340 mAh, USB-C (púzdro), reproduktor 5,8pi Dynamic Driver, kompatibilita Android 4.4 a novší, 1,5 GB RAM a viac.

Okrem prehrávania hudby a hlasového asistenta Bixby dokážu slúchadlá Gear IconX automaticky sledovať pravidelné behanie či pomocou samostatnej aplikácie Running Coach poskytnúť aktuálne informácie o vašom fyzickom stave v reálnom čase a bez telefónu. Informácie budú dostupné v deviatich jazykoch, medzi ktorými nájdeme angličtinu, nemčinu, francúzštinu či španielčinu. Slovenčina bohužiaľ chýba.

Cenovka slúchadiel Samsung Gear IconX je stanovená na 229 €, oficiálna dostupnosť ešte nebola oznámená.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu