Honor 8C bude mať premiéru 11. októbra

Pokiaľ sa potvrdia zverejnené špecifikácie, od svojho predchodcu sa bude líšiť najmä výrezom v displeji a silnejšou batériou.

Čínsky výrobca chrlí jeden model za druhým. Len začiatkom septembra uviedol dvojicu Honor 8X a 8X Max, a už o tri týždne uvidíme ďalšiu novinku. Tentoraz zo série C.

Honor prezradil dátum uvedenia, certifikačný úrad Tena zasa očakávané špecifikácie. Viacero z nich má spoločné s predchodcom. Pohľad na parametre Honoru 7C, ktorý prišiel v marci napovedajú, že sa veľké zmeny zrejme neudejú.

Honor 8C by mal prísť 11. októbra a ponúknuť 6,28-palcový natiahnutý HD+ displej, Snapdragon 450, duálny 13 Mpix fotoaparát, 4 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB alebo 64 GB úložisko. Až na veľkosť uhlopriečky, ktorá narástla o 0,28'', majú obidva modely rovnakú hardvérovú výbavu. Za mierne zväčšenie displeja môže výrez, ktorý vidno na obrázku.

Poteší, že kapacita betérie ba sa mala zvýšiť z 3300 mAh na 3900 mAh. Cena novinky sa očakáva na podobnej úrovni ako pri Honore 7C. Ten u nás štartoval s cenovkou 189 eur.

Zdroj: s.weibo.com, tenaa.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu