Orange: HTC Sensation, Samsung Galaxy Mini a LG Optimus Black v akciovej ponuke

Mobilný operátor Orange zaradil do svojej ponuky HTC Sensation, Samsung Galaxy Mini a LG Optimus P970 Black.

HTC Sensation je nová vlajková loď spoločnosti HTC. Má dotykový 4,3'' širokouhlý Super LCD displej s nadštandardným rozlíšením 540 x 960 bodov (135 % klasického WVGA displeja, 126 % displeja najväčších Xperií), silný dvojjadrový 1,2 GHz procesor, 8 Mpix fotoaparát s AF a duálnym LED bleskom na zadnej a 1,2 Mpix kamerou na videohovory na prednej strane.

Samozrejmosťou je plná dátová výbava. Nechýba HSPA, Wi-Fi, DLNA, GPS, 3,5 mm jack a Bluetooth 3.0. Vďaka USB výstupu s podporou audiovizuálnych prenosov vo vysokom rozlíšení s redukciou na HDMI sa dá HTC Sensation použiť ako multimediálne centrum a stiahnuté filmy si tak pozrieť na veľkoplošných televízoroch a projektoroch. HTC Sensation prichádza s OS Android 2.3.3 a najnovšou verziou prostredia HTC Sense 3.0.

Prečítajte si: HTC Sensation na Slovensku (27. 5. 2011)

Základné info: HTC Sensation

Telefón je dostupný iba cez e-shop alebo pre biznis klientelu. Záujemca si ho môže kúpiť podľa výšky paušálu od 242,10 €, pre predplatené karty je uvedená cena 550 €.

LG Optimus Black je smartfón s OS Android 2.2, pripravený na aktualizáciu 2.3 Gingerbread. Prichádza s novým typom 4'' dotykového displeja NOVA, ktorý je podľa slov výrobcu jasnejší a úspornejší až o 50 %, v porovnaní s bežnými LCD displejmi. Nemá mať problémy s viditeľnosťou ani na priamom slnku.

Elegantný dizajn, štíhle, iba 9 mm hrubé telo a hmotnosť 109 g dopĺňa 1 GHz procesor (Texas Instrument OMAP3), 5 Mpix zadný fotoaparát a predná 2 Mpix kamera určená na videohovory. Podpora HSDPA, Wi-Fi, GPS a Bluetooth je samozrejmosťou. Poteší 3,5 mm jack, FM rádio s RDS i batéria s kapacitou 1 500 mAh.

Základné info: LG Optimus Black

Telefón je dostupný nielen cez e-shop, ale i na predajni od 80,10 €. Cena závisí od výšky vybraného paušálu. Pre predplatené karty je uvedená cena 410 €.

Samsung Galaxy Mini je sympatický lacný android so slušnou výbavou aj rýchlymi reakciami. Do výbavy dostal operačný systém Android 2.2, QVGA displej s uhlopriečkou 3,1'', 3 Mpix fotoaparát bez automatického zaostrovania, FM rádio s RDS aj RT, 3,5 mm jack, GPS a Wi-Fi.

Prvý kontakt: Samsung Galaxy Mini (Samsung S5570)

Smartfón si môže zákazník kúpiť v bielom alebo čiernom prevedení aj na predajni od 1 €. Pri kúpe na predplatenú kartu zaplatí zákazník 157 €.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu