Telekom: Emporia Talk Comfort v akciovej ponuke

Mobilný operátor Telekom zaradil do svojej ponuky telefón Emporia Talk Comfort určený hlavne seniorom a znížil cenu vybraných mobilných zariadení. Upozornil nás na to čitateľ s prezývkou Domino.

Emporia Talk Comfort je seniorský mobil so základnými funkciami volania a podporou krátkých textových správ. Má všetky známe výhody telefónov Emporia - ľahko čitateľný 1,8'' čiernobiely displej, tlačidlá s veľkými znakmi a jasnými tlakovými bodmi.

Medzi výbavou nájdmeme aj LED svietidlo, reproduktory s vynikajúcou kvalitou zvuku a silný vibračný alarm. Škoda, že známe tlačidlo SOS chýba. Pri používaní telefónu nie je potrebné žiadne menu. Všetky funkcie sú prístupné prostredníctvom bočných tlačidiel. Veľkosť písma na displeji sa dá nastaviť podľa potreby.

Základné info: Emporia Talk Comfort

Emporia Talk Comfort sa predáva za 1 € ku všetkým paušálom.

V akciovej ponuke platnej do 29. februára 2012 ponúka Telekom vybrané zariadenia za zvýhodnené ceny. K predchádzajúcim modelom, ktorým operátor znížil cenu už skôr, pribudli Nokia 500, Nokia C2-02 a pre biznis paušály aj tablet Samsung Galaxy Tab 10.1. Jeho cena je na najvyšší paušál znížená až o 193 €.

Medzi zlacnené modely do konca februára patrí aj:

- Samsung B5510 Galaxy Y Pro

- Samsung Galaxy Y

- HTC Explorer

- Nokia 500

- Samsung S5830 Galaxy Ace

Prečítajte si: Telekom: zlacnenie viacerých telefónov (12. 1. 2011)

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu