Orange: Samsung Galaxy S III, Sony Xperia P, LG Optimus L3 a L7 v akciovej ponuke

Orange zaradil do svojej ponuky akciových telefónov štyri nové smartfóny. Špičkový high-end, strednú triedu i low-en medzi smartfónmi. Vyberie si každý.

Nová vlajková loď Samsungu - Galaxy S III má nielen výbornú hardvérovú výbavu, ale ponúkne aj inovatívne funkcie, ktoré očaria mnohých používateľov. Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,4 GHz, 1 GB pamäte RAM a operačný systém Android 4.0. Vnútorná 16 GB pamäť sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do kapacity až 64 GB.

Veľký 4,8-palcový displej s technológiou Super AMOLED disponuje rozlíšením 720 x 1 280 bodov. V prednej stene sa konečne nachádza aj informačná LED dióda a 2-megapixelová kamera s nahrávaním HD videa. Na fotografovanie a nahrávanie videa vo Full HD rozlíšení nájdeme na zadnej strane 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Fotoaparát disponuje funkciou Best photo - výber najlepšej snímky zo sériového snímania.

Samsung Galaxy S III podporuje rýchlu dátovú sieť HSPA s prenosovou rýchlosťou až 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, GLONASS, NFC, FM rádio (funguje iba s pripojenými slúchadlami), Bluetooth 4.0 a 3,5 mm jack. Poteší aj funkcia USB On-the-Go.

Recenzia: Samsung Galaxy S III (22. 5. 2012)

Samsung Galaxy S III sa predáva podľa dohodnutého mesačného poplatku od sumy 365 €. Cena pre predplatené karty je 565 €.

Sony Xperia P je novinka radu Xperia NXT predstavená na MWC 2012 v Barcelone. Vďaka dizajnu novej generácie od Sony je vzhľad radu Xperia NXT okamžite rozpoznateľný. Aj tento model má podobné dizajnové prvky, napríklad transparentný prúžok, ktorý obkolesuje spodnú časť telefónu a integruje v sebe neviditeľné súčiastky antény. Tento prúžok sa rozsvieti pri prichádzajúcich hovoroch, textových správach a upozorneniach.

Novinka sa pýši 4-palcovou obrazovkou Mobile Bravia Engine s rozlíšením 540 x 960 bodov. Sony Xperia P s celokovovým jednoliatym krytom je prvým smartfónom so zobrazovacou technológiu WhiteMagic od Sony. Technológia ponúka najjasnejší obraz, bez ohľadu na to, či ste na pláži alebo na svahu. Inteligentný systém pre efektívny výkon automaticky prispôsobí jas obrazovky okoliu a tým šetrí životnosť batérie.

Dvojajdrový procesor je taktovaný na 1 GHz a beží na ňom operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread. Aktualizácia na novšiu verziu Ice Cream Sandwich má prísť v priebehu tretieho štvrťroka. Vnútorná 16 GB pamäť sa nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Nechýba plná dátová výbava. Snímky a videá vo Full HD rozlíšení zachytíte 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED diódou. Na videohovory je vpredu umiestnená VGA kamera.

Základné info: Sony Xperia P

Sony Xperia P sa predáva podľa dohodnutého mesačného poplatku od sumy 149 €. Cena pre predplatené karty je 350 €.

V akciovej ponuke sa opäť objavil aj ďalší model radu Xperia NXT. Sony Xperia U bola v e-shope operátora už 16. apríla 2012, no neskôr sa vytratila. Teraz sa predáva od 49 €, štandardná cena za smartfón bez viazanosti je 245 €. Obidva modely (Sony Xperia P a Xperia U) sú zatiaľ dostupné iba pri nákupe cez e-shop operátora.

LG Optimus L3 je slabšie vybavený štýlový smartfón nižšej triedy. Displej disponuje 3,2-palcovou uhlopriečkou s rozlíšením 240 x 320 bodov, 800 MHz procesorom a OS Android vo verzii 2.3 Gingerbread. Vo výbave nájdeme 3-megapixlový fotoaparát s automatickým zaostrovaním bez LED blesku, podporu GPS, Wi-Fi i HSDPA, FM rádio s RDS a 3,5 mm jack.

Vstavaná 1 GB pamäť sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do kapacity 32 GB. Výhodou môže byť batéria s kapacitou 1 500 mAh. Pre slabšie vybavené zariadenie ako je Optimus L3 by mohla stačiť na dva až tri dni bežného používania bez nabíjania.

Základné info: LG Optimus L3

LG Optimus L3 sa predáva podľa dohodnutého mesačného poplatku od sumy 9 €. Cena pre predplatené karty je 125 €.

LG Optimus L7 je tenký smartfón s elegantným vzhľadom v kombinácii kovu, skla a plastu s dizajnovo zaujímavo riešenou zadnou stranou. Vo vnútri nájdeme jednojadrový procesor taktovaný na 1 GHz a 512 MB operačnej pamäte RAM. Vnútorná 4 GB kapacita ponúka používateľovi dostupných iba 2,7 GB. Naštastie nechýba možnosť rozšíriť veľkosť pamäťovými kartami až do 32 GB.

Veľký 4,3-palcový TFT displej má rozlíšenie 480 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Medzi výbavou nájdeme podporu rýchlej dátovej siete s prenosovou rýchlosťou maximálne 7,2 Mbps, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM rádio i 3,5 mm jack. Kapacita batérie je 1 700 mAh a sľubuje výdrž do šesť hodín hovoru.

Základné info: LG Optimus L7

LG Optimus L7 sa predáva podľa dohodnutého mesačného poplatku od sumy 59 €. Cena pre predplatené karty je 300 €.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

funboy 11.06.2012 - 02:03

a co takto dat do ponuky motorolu razr maxx, alebo namiesto L7 vlajkove lode od LG optimus 4x HD resp optimus true HD alebo od sony novinku xperia Ion? na tieto modely operatori pozabudli?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease11.06.2012 - 03:54 Trvalý odkaz

heh ftipálek :))
ani jeden nie je na nasom trhu. razr maxx v EU zatial iba britania, norsko, švedsko. optimus 4x hd aj v nemecku, true hd lte sa u nás ani predávať nebude, xperia ion je (zatial) exkluzivne iba pre amerického operátora AT&T začne predávat koncom juna..

Celá diskusia 2 príspevky