Orange: Huawei Ascend G300, Samsung Galaxy mini 2 a Motorola Motoluxe v akciovej ponuke

Orange zaradil do svojej ponuky akciových telefónov ďalšie tri smartfóny. Všetky s operačným systémom Android.

Huawei Ascend G300 je model strednej triedy z radu s priemernou, no dostatočnou výbavou. Procesor je taktovaný na 1 GHz a beží na ňom zatiaľ operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread. Veľký 4-palcový dotykový displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov, operačná pamät RAM má kapacitu 512 MB, vnútorná 4 GB sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Pre používateľov ostáva dostupných 2,4 GB.

Na fotografovanie a nahrávanie videí je poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Predná kamera pre videohovory chýba. Medzi výbavou nájdeme podporu pre rýchlu dátovú sieť HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Bluetooth, Wi-Fi, FM rádio i audiokonektor. Akumulátor s kapacitou 1 350 mAh patrí k tým slabším. Pri plnom využití vás nabíjanie každý deň neminie.

Základné info: Huawei Ascend G300 (Huawei U8815)

Huawei Ascend G300 je dostupný podľa výšky mesačného paušálu od jedného eura. Plná cena je 180 €.

Samsung Galaxy Mini 2 je nástupca modelu Galaxy Mini prichádza s väčším 3,27'' TFT displejom a rozlíšením 320 x 480 bodov. Určený je hlavne menej náročným zákazníkom. Väčší procesor s taktom 800 MHz dopĺňa 512 MB RAM a 4 GB vnútornej pamäte s možnosťou rozšírenia pamäťovými kartami o 32 GB. Operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread má, tak ako je u Samsungu zvykom, grafickú nadstavbu TouchWiz.

Rýchla dátová sieť umožňuje prenosy do rýchlosti 7,2 Mbps. Fotoaparátu ostalo rovnaké 3-megapixelové rozlíšenie bez prisvetľovacej diódy a automatického zaostrovania, videá vo VGA rozlíšení zhotovíte rýchlosťou 25 snímok za sekundu. Vo výbave nájdeme FM rádio s RDS, 3,5 mm jack, GPS, Wi-Fi, DLNA aj Bluetooth 3.0.

Základné info: Samsung Galaxy Mini 2

Samsung Galaxy Mini 2 v čiernej a čoskoro i v bielej farbe kúpite podľa výšky mesačnej faktúry od jedného eura. Plná cena je u operátora 175 €.

Motorola Motoluxe je štýlový smartfón s elegantným vzhľadom. Procesor taktovaný na 800 MHz dopĺňa 512 MB RAM a operačný systém Android 2.3 Gingerbread spolu s grafickým prostredím MotoSwitch UI. Vnútorná 1 GB pamäť telefónu sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti 32 GB.

Veľký 4-palcový displej má rozlíšenie 480 x 854 zobrazovacích bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Videohovor uskutočníte cez prednú VGA kameru. Medzi špecifikáciami nájdeme štandardnú výbavu dnešných smartfónov: podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, DLNA i FM rádio d RDS.

Základné info: Motorola Motoluxe naživo

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Motorolu Motoluxe White je dostupná iba v e-shope operátora podľa výšky paušálu od 39 €. Plná cena zariadenia je 240 €.

Diskusia k článku:

Martin 03.08.2012 - 14:39

co motoluxe ja chcem droid razr max

Celá diskusia 1 príspevok