Samsung Galaxy Ace Duos na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžu zákazníci zakúpiť dual SIM telefón s OS Android a štandardnou výbavou smartfónov nižšej triedy.

Samsung Galaxy Ace Duos vychádza z telefónu Samsung Galaxy Ace, ktorý je na trhu už dlhú dobu. Parametrami neohúri, no menej náročnému používateľovi, ktorý potrebuje mobil na dve SIM karty a uvíta výhody otvoreného operačného systému určite bude stačiť. Operačný systém Android je vo verzii 2.3 Gingerbread.

Dotykový 3,5-palcový TFT displej má slabšie rozlíšenie 320 x 480 bodov a procesor ponúkne výkon iba 832 MHz. Operačná pamäť RAM s kapacitou 512 MB môže pri väčšom množstve spustených aplikácií robiť spôsobovať menej plynulý chod systému. Vnútorná 3 GB pamäť telefónu sa dá rozšíriť pamäťovými kartami o ďalších 32 GB.

Na fotografovania a nahrávanie VGA videí nájdeme na zadnej strane 5-megapixelový fotoaparát, ktorému síce nechýba automatické zaostrovanie, no prisvetľovaciu diódu by ste hľadali márne. Zo zvyšnej výbavy spomenieme podporu rýchlej dátovej siete HSDPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack. Batéria s kapacitou 1 300 mAh sľubuje výdrž v 3G sieti do 6,5 hodiny hovoru.

Základné info: Samsung Galaxy Ace Duos

Orientačná cena: 189 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

galaxi 20.09.2012 - 23:35

hmmmm už to začína byť zaujímavé z dualmobilmy.

Celá diskusia 1 príspevok