Samsung F400

Základné info o high-mid-ende Hudobný telefón s 3 Mpix fotoaparátom s AF, FM rádiom s RDS a podporou HSDPA.

Základné parametre:

konštrukcia: vysúvacia,

OS: vlastný,

frekvencie: 900 / 1800 / 1900 MHz + UMTS + HSDPA

rozmery: 103 x 48 x 17 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ???,

hmotnosť: ??? (zistená: ???),

displej: aktívny, 262 144 farieb, 240 x 230 b., uhlopriečka 56 mm,

fotoaparát: 3,2 Mpix (2 048 x 1 536 b.), makro, autofocus, kryt objektívu, záznam videí (240 x 320 b.),

VGA kamera pre videohovory,

pamäť: 24 MB + microSD,

správy: SMS, EMS, MMS, e-mail,

globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0, kábel (USB 2.0), mass storage,

hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack (adaptér v balení), FM rádio (s RDS), A2DP,

ostatné: Java, minimalizácia (Java) aplikácií, multitasking, WAP 2.0, HTML, videohovor,

batéria: ???,

výdrž: ???,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, blesk, RSS, HSUPA, Wi-Fi, prehliadač dokumentov, GPS,

Obsah balenia:

zatiaľ neznámy

Tlačová správa:

SOUL, KÓREA – 15. máj 2008 – Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd, vedúci výrobca mobilných telefónov, predstavila svoj nový model F400, duálny hudobný telefón typu slider navrhnutý tak, aby poskytol špičkovú reprodukciu zvuku kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka mobilnému telefónu F400 si užívatelia môžu vychutnať dokonalý hudobný zážitok, ktorý sa pohodlne zmestí do dlane ich ruky.

Model F400 je vybavený technológiou ICEpower® od spoločnosti Bang & Olufsen a je navrhnutý tak, aby uspokojil aj náročné požiadavky hudobných nadšencov bažiacich po kvalitnom hudobnom telefóne. Funkcia Smart Bass poskytuje bohatý, hlboký a mohutný zvuk, funkcia Smart Limiter sa postará o to, aby audio signál nepresiahol kritické hodnoty, ktoré by mohli poškodiť sluch. Vďaka audio technológii ICEpower® majú teraz užívatelia k dispozícii skutočne maximálny zážitok z hudby, ktorá znie neuveriteľne prirodzene.

Model F400 samozrejme obsahuje aj ďalšie najnovšie technológie pre vylepšenie zvuku, ako je napríklad technológia Digital Natural Sound engine (DNSe™) 2.0 poskytujúca ideálny zvukový zážitok z každého druhu hudby, samozrejme s možnosťou ľubovoľného prispôsobovania. Všetky skvelé hudobné možnosti tohto zariadenia sú veľmi jednoducho prístupné stlačením jediného tlačidla umiestneného na boku telefónu.

Po vysunutí kvalitne vyhotovenej, kovovo lesklej klávesnice s vlasovou povrchovou úpravou je model F400 okamžite pripravený prijímať hovory. Okamžite po jej zasunutí sa z mobilného telefónu stáva hudobný prehrávač prezentujúci ukryté stereo reproduktory pumpujúce do éteru skutočne kvalitný zvuk. Brilantný kruhový navigačný ovládač striebornej farby na vrchu zariadenia nielenže pridáva výnimočnému dizajnu tohto modelu charakteristické rysy, ale otáčaním poskytuje navyše aj zážitok z DJ mixovania ako aj možnosť precízneho nastavenia kvality počúvanej hudby.

Shazam je ďalšou z mnohých skutočne hodnotných aplikácií, ktorá je implementovaná do modelu F400. Shazam užívateľovi poskytuje možnosť informovať sa o neznámej hudbe, ktorú práve počúva. Počuli ste niekde na cestách skladbu, ktorú milujete? Pomocou aplikácie Shazam môže užívateľ získať do svojho mobilného telefónu informácie o skladbe v tvare SMS správy. Táto služba je dostupná aj v prípade, ak užívateľ počúva skladby cez rádio pomocou handsetu s integrovaným tunerom.

Model F400 poskytuje aj ďalšie technické vymoženosti. Vstavaný 3-megapixlový fotoaparát, podpora prijímania AF a FM rádio signálu a technológia Bluetooth ver. 2.0 poskytujú pohodlie a perfektný multimediálny zážitok. Pamäťová kapacita nie je v prípade modelu F400 žiadny problém. Vďaka dodávanej 1 GB pamäťovej karte a slotu pre pamäťové karty typu microSD s podporou kariet až do veľkosti 8 GB poskytuje tento mobilný telefón naozaj dostatočný priestor na uloženie akéhokoľvek množstva hudobných súborov. Pre ešte väčšie rozšírenie úložného priestoru je k dispozícii podpora pripojenia veľkokapacitnej pamäte pomocou vysokorýchlostného pripojenia USB 2.0. Ďalším plusom je 3,5 mm konektor pre pripojenie slúchadiel, vďaka ktorému si užívateľ môže k mobilnému telefónu pripojiť akýkoľvek obľúbený headset.

Model F400 bude dostupný od mája najskôr na francúzskom trhu v dvoch farebných vyhotoveniach (čierne a biele), v lesklej klavírovej povrchovej úprave. Postupne bude dostupný aj na ďalších európskych trhoch, ako aj na trhoch krajín Ázie, Juhovýchodnej Ázie a Blízkeho Východu.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 15.02.2008 - 21:48

profish: napisal si "ptiaznivcov namiesto priaznivcov"

anonymous21.03.2008 - 19:56 Trvalý odkaz

miquan: noo celkom ok aj funkcie :)

Celá diskusia 2 príspevky