Telekom: vianočná ponuka pre biznis

Telekom uvádza vianočnú ponuku na svoje portfólio programov Biznis Star a Podnikateľ. Hlavným benefitom budú akciové telefóny za výhodné ceny, dvojnásobná dotácia na akciové zariadenia a využívanie funkcie zdieľania dát. Pri programoch Podnikateľ môžu zákazníci získať viaceré benefity a balíčky za nižšie ceny.

V centre pozornosti vianočnej kampane pre biznis zákazníkov bude nové portfólio Biznis Star.

Telekom k nemu ponúkne viaceré telefóny za akciové ceny. Medzi ne patrí napríklad HTC Desire C za 1 € už od programu Biznis Star** a HTC Desire X za 1 € už od programu Biznis Star***.

Biznis Star už od najnižšieho programu ponúka:

- Neobmedzené volania

- Volania do EU v ramci voľných minút

- SMS a MMS-ky do všetkých sietí v SR

- Internet v mobile

- Výhodné volania do zahraničia

- Výhodný hlasový aj dátový roaming

Telekom Biznis Star

Prečítajte si: Telekom: nové paušály Biznis Star (4. 9. 2012)

K dispozícii je aj flat do všetkých slovenských sietí za 43,98 € s Biznis Star**, ktorý ponúka:

- neobmedzené volania do slovenských sietí

- neobmedzené SMS a MMS

- Neobmedzený internet v mobile

- a navyše 150 minút na volania do EÚ

Pre zákazníkov, ktorí nemajú záujem o dotovaný telefón, sú pripravené ďalšie výhody. Platnosť benefitov je 12 mesiacov pri 24 mesačnej viazanosti a 6 mesiacov pri 12 mesačnej viazanosti:

- Biznis Star* má neobmedzené volania v sieti Telekom

- Biznis Star** má neobmedzené volania do všetkých sietí v SR

- Biznis Star*** má neobmedzené volania do všetkých sietí v EÚ zo SR (zákazník môže v tomto prípade využiť 250 minút na prichádzajúce volania v rámci EÚ)

- Biznis Star**** má neobmedzené prijaté volania v EÚ

- Biznis Star***** je poskytovaný iba s telefónom

Na 12 mesiacov môže zákazník získať slovenský flat program Biznis Star** bez telefónu s neobmedzenými volaniami do všetkých sietí, neobmedzenými SMS, 150 voľnými minútami na volania do EÚ a 500 MB dát za 29,99 €.

Nekonečné volania zdarma na celé dva roky s programom Podnikateľ:

Vo vianočnej kampani ponúkne Telekom nekonečné volania do fixnej i mobilnej siete za výhodnejších podmienok. Pre programy Podnikateľ 90 až 300 pribudnú nové možnosti bezplatného využívania balíčkov. Pri Podnikateľovi 150 a 300 je k dispozícii zdarma už Nekonečno nonstop, pri Podnikateľovi 90 pribudla možnosť aktivovať si bez poplatkov Nekonečno v špičke.

Telekom Biznis Podnikateľ

Ďalšie výhody k programom Podnikateľom

Naďalej platí možnosť aktivácie bez akciového telefónu so získaním väčšieho množstva voľných minút – až o 66 %. Všetky tieto minúty môže zákazník využiť na volania do slovenských sietí i do EÚ a USA.

K programom možno aktivovať aj ďalšie služby. Neobmedzený internet v mobile je úplne zadarmo pre programy Podnikateľ 600 a 1200 a pre nižšie programy bezplatne na prvé tri mesiace (potom sa účtuje akciová cena 5,99 € mesačne).

Podnikatelia môžu využívať aj službu BlackBerry Internet E-Mail, zdarma pre Podnikateľ 600 a 1200, resp. za znížený poplatok k ostatným programom: 5,99 € (Podnikateľ 300), 7,99 € (Podnikateľ 150) a 9,99 € (Podnikateľ 90).

V ponuke je aj balík SMS 3,99 € – obsahuje rovnaké množstvo SMS ako minút.

Pre Podnikateľ 90 a 150 za 3,99 € mesačne, od Podnikateľa 300 zdarma.

Neobmedzený mobilný internet so zľavou

Telekom ponúkne pre biznis zákazníkov možnosť kúpiť si k programom Biznis Star a Podnikateľ aj programy Neobmedzený mobilný internet za výhodnejšie ceny – čím vyšší program zákazník používa, tým väčšiu zľavu získa. Pre Biznis Star sú ceny nasledovné:

Telekom internet Star

Pre programy Podnikateľ sa uplatňujú tieto ceny:

Telekom internet Podnikateľ

Ak si zákazník kúpi súčasne aj Neobmedzený mobilný internet, získa zdarma funkciu zdieľania dát a dáta môže využívať aj na svojom hlasovom programe.

Dve dotované zariadenia k službám Telekomu

Vo vianočnej kampani pokračuje Telekom s predajom dvoch dotovaných zariadení za špeciálne ceny. Okrem akciových telefónov pre programy Biznis Star a Podnikateľ si môže zákazník kúpiť aj dotovaný tablet či notebook k mobilnému internetu.

Za dve služby zákazník získa dve dotované zariadenia, cena tabletu resp. notebooku je určená oboma parametrami služieb:

Telekom dotacia zariadenia

Prvá cena platí pre Samsung Galaxy Tab 2 10.1'' alebo notebook, druhá cena pre Samsung Galaxy Tab 2 7.0''.

Táto ponuka platí v prípade využitia vianočnej akcie na hlasovom a zároveň aj na dátovom kontrakte s viazanosťou 24 mesiacov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu