Telekom: HSPA+ 42 Mbps v 32 lokalitách

Telekom pracuje na rozširovaní pokrytia nielen technológiou HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, ale aj vyššou 42 Mbps. Pribudlo dvadsať nových miest a obcí.

Od dnešného dňa môžu zákazníci Telekomu surfovať po internete teoretickou rýchlosťou až 42 Mbps v 20-tich nových lokalitách.

Technológia HSPA+ 42 Mbps bola spustená alebo rozšírená v nasledujúcich mestách a obciach: Bardejov, Bratislava, Brezno, Hamuliakovo, Handlová, Kremnica, Limbach, Lučenec, Liptovsky Mikuláš, Levice, Pezinok, Modra, Malinovo, Marianka, Miloslavov, Rovinka, Senec, Svätý Jur, Zálesie a Žiar nad Hronom.

Technológia HSPA+ 42 Mbps je tak k dispozícii už v 32 lokalitách po celom Slovensku.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

huje© 13.11.2012 - 17:30

už tradične palec hore

taky14.11.2012 - 13:27 Trvalý odkaz

Spolocnost Telekom,by mala v prvom rade,nieco urobit s predplatenymi sluzbami a to konkretne s internetom na predplatenych kartach Easy,lebo tam reklamny marketing funguje dokonale.Hlavne ten ich "akoze" internet,ktory neustale propaguju,ako je vyhodny a pritom je prakticky nepouzitelny.Je sice pekne,ze maju take pokrytie,je sice pekne,ze sa daju na danych lokalitach namerat celkom slusne rychlosti,ale ked s tym internetom chcem aj realne pracovat,tak ma to jednoducho po par minutach vyhodi a tvari sa,ako keby som nemal predplatene data,pretoze sa tok uplne zastavi.Najprv som si naivne myslel,ze je chyba v karte,alebo jednoducho ked to mam prvy mesiac zadara,tak to jednoducho bude mat nejake muchy,ale ked som si na moje cudovanie predplatil dalsi mesiac dany net a robilo to uplne to iste,tak po urgovani v Telekome,ze s tym maju problemy,som sa nakoniec dozvedel,ze je chyba vlastne na mojej strane a ze za to teda mozem ja.O.ki povedal som si,ze este mozem mat zly modem,tak som to skusil na druhom,ba dokonca som vymenil aj znacku telefonu,ale ked chyba pretrvavala a v mojom okoli (Bratislava( nemali ziadny mob.operatori so svojim internetom podobny problem,povedal som si,ze hadam nebudem dotovat spolocnost,ktora predava klamlive produkty a tvari sa este popritom,ze chyba je len na mojej strane.S Telekomom som preto skoncil.

Milenec14.11.2012 - 15:02 Trvalý odkaz

Presne ako píše "taky". Pracujem s niekoľkými rôznymi typmi pripojenia, PC, modemov, mobilov, routerov, operač. systémov, služieb, SIM kariet, a v rôznych lokalitách - takto sa správa internet na Easy.

Celá diskusia 3 príspevky