Android TIP: najlepšie Samsung aplikácie

Samsung vyhlásil víťazov súťaže Samsung Smart App 2012 určenú pre vývojárov z celého sveta. Zo všetkých zaslaných aplikácií zo sedemdesiatich krajín dostalo ocenenie osemdesiat z nich. My sme sa pozreli na tie, ktoré podľa nášho názoru, patria medzi najlepšie.

Súťaž mala dve kategórie - "Samsung Apps Super Apps" a "Best S Pen Apps" a prebiehala od mája do septembra tohto roka. V kategórii "Best S Pen Apps" vybrala víťaza odborná porota, v kategórii "Samsung Apps Super Apps" o víťazoch rozhodli sami spotrebitelia počtom stiahnutí jednotlivých aplikácií.

Vývojári víťazných aplikácií budú ocenení finančnou odmenou v hodnote 4,08 milióna dolárov a niekoľkými rôznymi marketingovými a propagačnými benefitmi. Najväčší počet výhercov je z Číny, Južnej Kórei a Poľska.

Hlavnú cenu v kategórii "Best S Pen Apps" vyhrala aplikácia From Cheese, ktorá využíva stylus S Pen v hre. Princípom je nalákať myš k syru nakreslením cesty za vôňou.

Z ocenených aplikácií v kategórii Super Apps nás zaujali:

- MyRealFont: pomocou stylusu S Pen umožní vytvoriť si vlastný font a poslať e-mail napísaný vašim vlastným písmom. Font je možné odoslať a nainštalovať do PC. Chýba mu však možnosť zapísať znaky s diakritikou.

- Talking Alarm Clock: prebudí vás použitím "vlastnej hlášky" povedanej vaším vlastným hlasom, alebo hlasom inej osoby.

- sGraph: mobilný nástroj na tvorbu matematických grafov určený pre expertov. Vytvorené grafy následne môžete zdieľať s priateľmi mnohými spôsobmi.

- Magic Voices: zmení nahrávky na rôzne zvuky s inými tónmi. Magic Voices vám umožní si zmeniť hlas na detský, nešťastný, naštvaný, atď. a odoslať priateľom hlasovú správu, ktorá ich určite prekvapí a poriadne rozosmeje.

- Font manager: umožní jednoducho a rýchlo zmeniť alebo upraviť fonty s použitím 15 rôznych fontov z aplikácie.

- Recordoid: nahráva zvuky a hlasy a prehráva ich v retro štýle kazetového magnetofónu.

- Mobilný skener dokumentov (MDScan): používa unikátne automatické funkcie na spracovanie MDScanu na vytvorenie jasných, vysoko čitateľných dokumentov z obrázkov odfotených kamerou v mobilnom telefóne, ako je skenovaný dokument, vizitka, prezentácia, atď.

- Multi Translator: prekladová aplikácia, ktorá podporuje Bing a Google ponúkajúce najvplyvnejšie prekladateľské služby. Aplikácia podporuje vyše 100 jazykov a poskytuje i hlasové služby.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Me_Gusta 29.11.2012 - 13:50

idem poskúšať ;)

Celá diskusia 1 príspevok