Telekom: kontrola spotreby v mobile a oveľa viac

Zákazníci Telekomu majú k dispozícii jednoduchú možnosť ako si cez webový prehliadač v mobilnom telefóne skontrolovať spotrebu, faktúry, stiahnuť vybrané aplikácie alebo si aktivovať roamingový balíček.

Možno mnohí túto službu už poznáte, no určite sa medzi čitateľmi nájdu aj takí, čo o tejto možnosti zatiaľ nepočuli.

Chcete si rýchlo a jednoducho skontrolovať koľko ste v aktuálnom fakturačnom období pretelefonovali minút, poslali SMS-iek či koľko ste presurfovali mobilných dát?

Žiaden problém. Stačí zadať do internetového prehliadača adresu m.telekom.sk.

Zobrazí sa vám úvodná obrazovka, z ktorej máte prístup nielen ku spotrebe, faktúram, užitočným a zábavným aplikáciám či databáze elektronických kníh, ale môžete si pohodlne priamo z mobilu objednať novú SIM kartu Easy Time a Easy Free alebo aktivovať niektorý z roamingových balíčkov.

Služba kontrola spotreby a aktivácia balíčkov je prístupná len cez mobilný internet Telekom. Ostatné služby môžete vyžívať aj s pripojením cez Wi-Fi sieť.

K rýchlemu prístupu do sekcie spotreby odporúčame vytvoriť si v internetovom prehliadači záložku a odkaz umiestniť na displeji domácej obrazovky mobilného telefónu. Na jeden klik sa tak rýchlo dostanete hneď tam, kam potrebujete.

Pre zariadenia s operačným systémom Android je v Google Play k dispozícii softvér s jednoduchým názvom Telekom. Aplikácia však slúži iba ako ikonka na displej s rýchlym prístupom na stránku m.telekom.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu