Telekom: nový program Happy XL volania za 29,99 €

Telekom pokračuje vo vianočnej ponuke a uvádza ďalšiu novinku - program Happy XL volania, ktorý bude v predaji od 8. do 31. decembra 2012. Zároveň zníži cenu programu Happy XL pre nových zákazníkov.

Happy XL volania

Vianočný program Happy XL volania bude šiestym programom v ponuke nových paušálov. Jeho dostupnosť bude limitovaná od 8. do 31. decembra 2012 a obsahuje kombináciu hlasových a dátových služieb. Akciové telefóny si možno zobrať s mesačnými splátkami na úrovni paušálu Happy L.

Za 29,99 € mesačne získa zákazník v štandardnom profile neobmedzené volania do všetkých sietí na Slovensku a navyše aj Internet v mobile 500. Ponuka bude dostupná s viazanosťou i bez nej.

Ak sa zákazník rozhodne zobrať si Happy XL volania s 24-mesačnou viazanosťou, na Happy XL volania sa bude uplatňovať vianočná ponuka, takže zákazník získa na prvých 6 mesiacov ešte lepší profil – kompletný Happy XL:

- Neobmedzené volania do všetkých sietí

- Neobmedzené SMS a MMS

- Neobmedzený internet v mobile

Od 7. mesiaca potom využíva za rovnakú cenu štandardne neobmedzené volania do všetkých sietí na Slovensku a Internet v mobile 500.

Prečítajte si: Telekom: vianočné benefity pre programy Happy (29. 10. 2012)

Happy XL ešte lacnejšie

Operátor zároveň permanentne zníži cenu programu Happy XL pre zákazníkov, ktorí si aktivujú program od 8. decembra 2012, a to na 39,99 € mesačne. Doterajšia cena bola 44,99 €. Happy XL obsahuje:

- Neobmedzené volania do všetkých sietí

- Neobmedzené SMS a MMS

- Neobmedzený internet v mobile

Prehľad programov Happy vo vianočnej akcii:

Profil služieb v novej vianočnej ponuke bude nasledovný. Prvých 6 mesiacov sa uplatňuje vyšší profil a viac služieb za štandardný poplatok:

Telekom Happy

Ostatných 18 mesiacov platí štandardný profil služieb:

Telekom Happy50 € bonus za prenos čísla

Pre zákazníkov iných operátorov platí aj bonus za prenos čísla. Pri štandardnej viazanosti 24 mesiacov môže zákazník získať na každý program Happy bonus 50 €, desať mesiacov po sebe im bude vyplatený kredit do faktúry vo výške 5 eur.

50 € pre verných zákazníkov do Telekom Benefitu

Podľa programu, do ktorého si zákazník predĺži svoju zmluvu v Telekome, získa darčekový poukaz, ktorý si môže uplatniť pri nákupe na portáli www.telekombenefit.sk.

Výška poukazu pre hlasové programy je nasledovná:

- 50 € pre Happy XL

- 25 € pre Happy XL volania, L a M + Podľa seba 7 a 5

- 15 € pre Happy XS a S + Podľa seba 3 a 1

Prečítajte si: Telekom: kupón Telekom Benefit do výšky 50 € pre verných zákazníkov (23 11. 2012)

Pozn. redakcie: Telekom možno reaguje na nedávno zverejnenú ponuku Orangeu, ktorý v decembri zlacnil program Nekonečné volania v SR na 29,99 €. O2 ponúka balíček neobmedzených volaní v sieťach SR a medzinárodných volaní v Zóne 1 za mesačný poplatok 30 €. Výhodou nového programu Telekomu Happy XL volania je dátový balíček s objemom 500 MB. Za cenu 30 € tak zákazník dostane nielen volania do všetkých sietí, ale aj mobilný internet.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Viktor Gembes 07.12.2012 - 15:15

no ale na pausali L je neobmedzeny interneta prvych 6 mesiacou vyhody XL cize neobmedzene volania sade a od 7 mesiaca 250 min do inych sieti ked sa mam rozhodovat medzi minutami a internetom tak radsej net a neobmedzene sms... uz som sa zlakol ze som mal este den pockat ale o nic som neprisiel :D

Monika07.12.2012 - 17:34 Trvalý odkaz

aj ja som sa v prvom momente zľakla, že som sa snáď unáhlila, a to som si predlžovala akurát pred týždňom, ale myslím, že to nie je až tak happy a tak isto ani ako WOW :))) zostávam spokojná s M a pol roka XL, a potom hocikedy s možnosťou prejsť na vyšší z M ak by mi nevyhovoval :)

Celá diskusia 3 príspevky