Telekom Benefit: zľava 89 % z Easy karty + preplatenie telefónu

Na zákazníkov operátora čaká v programe Telekom Benefit nová ponuka. Majú možnosť získať predplatenú kartu Easy Free s 9 € kreditom spolu so smartfónom Samsung Galaxy Y v štýlovom dizajne Hello Kitty.

Telekom Benefit

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou.

Aktuálna nová ponuka využíva akciu s postupným preplatení ceny telefónu vo forme extra kreditu.

Zákazník má možnosť zakúpiť si predplatenú kartu Easy Free s 89 % zľavou za 1 € spolu so smartfónom Samsungom Galaxy Y v dievčenskej edícii Hello Kitty za 108 €, ktorú Telekom počas dvoch rokov preplatí. Konečná cena pre zákazníka je 109 €.

Podmienkou získania SIM karty Easy Free s kreditom 9 € za 1 €, je zakúpenie mobilného telefónu Samsung Galaxy Y Hello Kitty v cene 108 €.

Cena telefónu bude zákazníkovi preplatená vo forme extra kreditu ako 1/12 ceny telefónu pri každom dobití kreditu na SIM karte zakúpenej v rámci tejto akcie vo výške minimálne 12 € uskutočnených do uplynutia 24 mesiacov odo dňa aktivácie SIM karty s programom Easy Free.

Akciu s postupným preplatením ceny telefónu vo forme extra kreditu priniesol operátor v novembri tohto roka.

Prečítajte si: Telekom: Vianoce s Easy - získajte späť cenu telefónu vďaka extra kreditu (18. 10. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená do 31. 12. 2012 alebo do vypredania zásob. Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

funboy 20.12.2012 - 13:13

Konečná cena pre zákazníka: 109 € = 1 € za SIM + 108 € za MT + 12 x 12€ = 253 € Kúpené: 0x super :-)

Celá diskusia 1 príspevok