Telekom: Magio TV Go Plus pre tablety a smartfóny

Telekom vylepšil interaktívnu televíziu Magio TV Go pre tablety, smartfóny alebo počítače, a sprístupnil ju pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio. Variant Plus prináša 7-dňový Archív, možnosť dopozerania programu na inej obrazovke a až 10 hodín nahrávania.

Novinka Magio TV Go Plus prináša obľúbené funkcie Magio TV vrátane Archívu so siedmimi TV kanálmi na 7 dní dozadu. Zákazník má možnosť nahrať si TV program nielen na svoj Magio Box, ale aj sieťovo ako "Go nahrávku" a získať tak až desať hodín nahrávania programu navyše.

Nechýba ani funkcia Park&Play, ktorá umožňuje pridanie záložky na neskoršie dopozeranie programu aj na inom zariadení.

Objednanie služby je možné telefonicky na bezplatnom čísle 0800 123 456, na každom predajnom mieste Telekom, ale aj jednoducho cez aplikáciu Viac TV programov priamo v menu televízie Magio.

Od 1. 2. 2013 je táto možnosť dostupná už aj pre zákazníkov Magio Sat, ktorí aplikáciu nájdu v menu v časti Magio Portál. O aktivácii bude zákazník informovaný notifikačnou SMS-kou alebo e-mailom. Cena novej služby je 1,99 € mesačne bez viazanosti a možno ju kedykoľvek deaktivovať.

Aj naďalej pokračuje akcia, v rámci ktorej je základný variant služby Magio TV Go dostupný pre všetkých zákazníkov Magio TV zadarmo. Základná verzia neobsahuje dodatočné funkcionality ako sú Archív alebo Park&Play, po novom však ponúkne priestor na jednu hodinu nahrávok mimo Magio Box.

Očakávanou novinkou je aj natívna aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android 2.3 a vyšším, ktorú zákazníci nájdu v Google Play. Majitelia iPhonov a iPadov majú túto aplikáciu v App Store už dlhšie.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Podobnú službu ponúka majiteľom smartfónov aj Orange pod názvom Orange TV. Aplikáciu vytvoril k službe Mobilná TV. Orange TV slúži na sledovanie televízie v tabletoch a smartfónoch a na využívanie ďalších funkcionalít ako napríklad sledovanie programov z archívu, požičiavanie filmov či ako moderný diaľkový ovládač v domácnostiach. Za využívanie služby zaplatí zákazník mesačný poplatok od 3,99 € do 6,99 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

stanleyjr 08.02.2013 - 23:20

staci si pozret ranking na play store a kazdy pochopi ze to je absolutne nepouzitelne.

Celá diskusia 1 príspevok