Telekom: bonus za odporúčanie a paušál Happy aj pre blízkych

Pri prenose čísla získa bonus nielen nový, ale aj súčasný zákazník. Popri akcii za odporúčanie uvedie operátor aj paušál Happy XS s bezplatnými volaniami trom svojim známym a novinkou je i možnosť prejsť počas viazanosti na paušál Happy.

Telekom uvádza novú ponuku na paušály Happy. Od 14. februára do 31. marca 2013 budú môcť pri prenose do Telekomu získať bonus nielen prichádzajúci, ale aj odporúčajúci zákazníci, a to až do výšky 150 eur. Bonus sa týka maximálne troch čísel.

Okrem bonusu za odporúčanie bude platiť aj nová ponuka na portfólio Happy. Ak sa zákazník rozhodne predĺžiť svoju zmluvu s paušálom Happy, môžu s ním zároveň prejsť na Happy aj jeho známi počas svojej viazanosti. S paušálmi Happy si budú môcť volať medzi sebou neobmedzene už od 9,99 € mesačne.

Prenos čísla od konkurencie bude ešte výhodnejší

Telekom pokračuje v poskytovaní bonusu za prenos čísla do svojej siete. Teraz ponúkne bonus nielen pre zákazníkov, ktorí si číslo prenášajú, ale aj pre tých, ktorí sa rozhodnú ich odporučiť.

Zákazníci si môžu prenášať čísla na predplatené karty Easy Free či Easy Time a získať bonus 30 €. Pri paušáloch Happy i Biznis Star získajú bonus až 50 €.

Operátor pripíše bonus či už ako extra kredit na predplatenú kartu alebo do najbližších faktúr. Suma pripisovania ostáva pre nových zákazníkov rovnaká – 5 € bonus je rozložený na 6 alebo 10 pripísaní, či už dobití Easy karty alebo do mesačnej faktúry.

Prečítajte si: Telekom: 50 € bonus za prenos čísla (18. 10. 2012)

Pre odporúčajúcich zákazníkov bude možné získať rovnaký bonus: 5 € pri jednom prenesenom čísle, 10 € pri dvoch číslach alebo 15 € pri troch číslach. Tri odporúčané čísla sú maximum pre získanie bonusu. Aj pre nich platí rozloženie na 6 až 10 pripísaní. Pri troch prenesených číslach si môže zákazník takto znížiť faktúru až o 15 € mesačne.

Pozn. redakcie: Či môže existujúci zákazník odporučiť aj sám seba v prípade, že prenášané aj existujúce číslo je na rovnaké rodné číslo prípadne IČO aktuálne zisťujeme. Podľa hovorcu Telekomu by to nemal byť problém, informáciu ale overuje.

Doplnené 11. 2. 17:15

Zákazník si môže z inej siete preniesť aj svoje telefónne číslo, to znamená aj keď je zhodné meno či rodné číslo. Na IČO však akcia neplatí.

Rozšírte svoju rodinu Happy paušálov

Ďalšiu ponuku pripravil Telekom pre zákazníkov, ktorí sa v tomto čase rozhodnú predĺžiť si svoju zmluvu. Telekom ponúkne benefity paušálov Happy nielen pre nich, ale aj ich rodinných príslušníkov či známych, ktorí sú aktuálne v Telekome a využívajú iný program s viazanosťou.

Prečítajte si: Telekom: nové paušály Happy prinesú aj prvý flat do všetkých sietí (10. 8. 2012)

Ak si zákazník predĺži zmluvu s programom Happy, môže určiť svojich troch blízkych, ktorí môžu prejsť na Happy paušál skôr ako by naň mali štandardne nárok.

Túto ponuku môže využiť zákazník už od štvrtého mesiaca viazanosti a prejsť na paušál Happy – jeho pôvodná viazanosť bude zrušená a nový paušál Happy mu platí s novou 24-mesačnou viazanosťou. Výberom ktoréhokoľvek paušálu Happy získa aj neobmedzené volania so svojimi blízkymi v pevnej i mobilnej sieti Telekom.

Ak je zákazník v Telekome 4 až 18 mesiacov, získa paušál Happy bez telefónu. Ak je zákazníkom už 18 mesiacov s existujúcou viazanosťou, môže si vybrať s Happy aj akciový telefón. Pôvodná viazanosť sa mu zruší a začne plynúť nová viazanosť dva roky.

Pozn. redakcie: Zákazníci, ktorých nikto neodporučí zatiaľ stále nemôžu prejsť zo svojho aktuálneho paušálu na nový program Happy. Napriek tomu, že operátor túto možnosť avizoval už skôr pri uvedení nového portfólia. Dôvod sme sa nedozvedeli.

Nový paušál Happy XS s volaniami pre troch známych

Popri novej akcii pre odporúčanie známych uvedie Telekom aj špeciálny paušál Happy XS s bezplatnými volaniami zákazníka trom svojim známym.

Telekom Happy

Neobmedzené volania so svojimi blízkymi ponúkne Telekom už od 9,99 € mesačne. Paušál navyše obsahuje 50 voľných minút do všetkých sietí a internet v mobile.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 11.02.2013 - 18:09

Len ako to bude ak niekto bude chcieť využiť len tie bezplatné volania pri paušále Happy XS ? Odpustí, teda prepitujem dobropisuje alebo ak chcete vráti mu Telekom povinných 9,99 € mesačne ? P.S.: Podobnosť s inými osobami a obsadením čiste náhodná. Znalí veci (starí harcovníci) presne vedia, kam mierim. Česť práci !

funboy11.02.2013 - 18:46 Trvalý odkaz

Kto tomu pochopil, nech mi dá LIKE :-)

galaxi11.02.2013 - 19:48 Trvalý odkaz

teda mam easy free a 30€ bonus som už využil. Keď odporučím známeho, tak mi dajú ďalší bonus 30€?

Manobb11.02.2013 - 20:00 Trvalý odkaz

Hujer, ak si mal na mysli tú deravú peňaženku, tak porovnávaš hrušky s jablkami. Tu si dopredu kupuješ 50 min + 100MB + tie bezplatné veci navyše. V peňaženke si nemusel nič dopredu kupovať, mal si len deravú peňaženku, pretože ak si si nekúpil nič tušim 2 fakturačné obdobia, tak ti z nej tie eurá vypadli.

OK, istá podoba tu je, ale len v prípade, že sa bavíme o ovocí. Ale ak chceš jablká, nebudeš predsa jesť hrušky a opačne.

Takže mieriš ako tradične dosť na hovno.

Lenka Ivančíková11.02.2013 - 20:00 Trvalý odkaz

galaxi, ano

Celá diskusia 17 príspevkov