Samsung Galaxy Fame na Slovensku

Na Slovensku sa začal predávať cenovo dostupný smartfón s operačným systémom Android Jelly Bean určený hlavne pre mladých používateľov.

Samsung Galaxy Fame zaujme mladších používateľov, ktorí nie sú nároční, dobre poslúži aj ako prvý smartfón na zoznámenie sa s výhodami operačného systému.

Smartfón ponúkne 1 GHz procesor, 512 MB operačnej pamäte RAM a 4 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti až 64 GB. Operačný systém Android je vo verzii 4.1 Jelly Bean s používateľským prostredím TouchWiz Motion UI, ktoré ponúkne funkcie ako stíšenie zvonenia otočením telefónu displejom nadol, inteligentný budík alebo aktualizáciu widgetov zatrasením telefónu.

3,5-palcový displej dostal rozlíšenie 320 x 480 bodov. Fotografie zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, videohovory uskutočníte pomocou prednej VGA kamery. Medzi špecifikáciami výrobca uvádza podporu rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, Glonass, NFC a 3,5 mm jack.

Základné info: Samsung Galaxy Fame

Orientačná cena: 178 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu