Telekom: Magio TV Go pre smartfóny a tablety má 10 nových kanálov

Telekom pridá od 1. mája 2013 do programovej ponuky interaktívnej televízie Magio TV Go a Magio TV Go Plus, určenej pre tablety a smartfóny, desať nových kanálov.

Začiatkom februára tohto roka vylepšil Telekom svoju televíziu Magio pre mobilné zariadenia. Sprístupnil ju pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio, ktorá im priniesla funkcie Magio TV vrátane Archívu so siedmimi TV kanálmi na 7 dní dozadu.

Prečítajte si: Telekom: Magio TV Go Plus pre tablety a smartfóny (8. 2. 2013)

Teraz do Magio TV Go a Magio TV Go Plus pribudne od 1. 5. 2013 až 10 nových kanálov: English Club, Comedy Central, Travel Channel, Duck TV, Eurosport, Eurosport2, Slovak Sport, Fishing a Hunting, National Geographic a Filmbox.

Prvé dva menované programy (English Club a Comedy Central) budú navyše zaradené na základe exkluzívnej dohody, čo znamená, že najbližšie obdobie ich na slovenskom trhu do ponuky svojej mobilnej televízie nemôže nasadiť žiadny konkurenčný operátor.

Po zdvojnásobení počtu programov bude Magio TV Go Plus ponúkať 20 TV kanálov, čo je v súčasnosti v rámci podobnej služby najviac na našom trhu.

Základná verzia Magio TV Go je až do konca tohto roka pre zákazníkov Magio TV aj Sat dostupná zadarmo. V prípade platenej verzie Magio TV Go Plus sú prvé dva mesiaca bezplatné, následne platí cena 1,99 € mesačne s možnosťou službu kedykoľvek zrušiť.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu