Samsung Galaxy Young na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť cenovo dostupný smarftón s operačným systémom Android Jelly Bean, 3,27'' HVGA displejom a slabšou výbavou. Lákať bude na NFC technológiu.

Samsung Galaxy Young je, už podľa názvu, zameraný skôr na mladších a menej náročných používateľov, ktorí hľadajú kompaktný dotykový mobil s Androidom a príjemným dizajnom, ale nepotrebujú nadupané technologické novinky.

Medzi hlavné špecifikácie patrí 1 GHz procesor, 768 MB RAM a vnútorný priestor s kapacitou 4 GB, ktorý si budete môcť rozšíriť microSD kartami do veľkosti až 64 GB. Operačný systém Android bude vo verzii 4.1 Jelly Bean s používateľským prostredím TouchWiz Motion UI, ktoré ponúkne funkcie ako stíšenie zvonenia otočením telefónu displejom nadol, inteligentný budík alebo aktualizáciu widgetov zatrasením telefónu.

Dotykový 3,27'' displej má rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí iba vo VGA kvalite nájdeme 3-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, audiokonektor a poteší aj prítomnosť NFC. Batéria dostala slabšiu kapacitu 1 300 mAh.

Základné info: Samsung Galaxy Young

Orientačná cena: 125 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu