Samsung Rex 70 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať dotykový dual SIM telefón s 3'' QVGA displejom, grafickým prostredím TouchWiz UI, Wi-Fi a nízkou cenovkou.

Samsung Rex 70 je novinka z barcelonskej výstavy MWC 2013, ktorá je súčasťou nového cenovo dostupného modelového radu Samsung Rex. Nová séria kombinuje funkčnú dostupnosť a cenovú prístupnosť, podobne ako konkurenčný rad Nokia Asha.

Telefón ponúka 3-palcový TFT displej s rozlíšením 240 x 320 bodov. Vnútorný priestor s kapacitou iba 10 MB sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Súčasťou grafického prostredia TouchWiz sú praktické widgety, ktoré usnadnia rýchly prístup k obľúbeným a často používaným aplikáciám.

Na fotografovanie a nahrávanie videí nájdeme jednoduchý 2-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Telefón disponuje funkciou Dual SIM Always-On, umožňuje prijímať hovory na jednej SIM karte, aj keď si na druhej napríklad v rovnaký čas prezeráte internet, takže nezmeškáte žiadny hovor. Vo výbave nechýba EDGE, Wi-Fi ani Bluetooth 3.0. Batéria dostala kapacitu 1 000 mAh.

Základné info: Samsung Rex 70

Orientačná cena: 75 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu