Telekom: k mobilnému internetu notebooky a tablety od 1 €

Telekom od 1. júna uvádza letnú ponuku na mobilný internet. Popri možnosti získať internet na dva roky za 5,99 € mesačne si môže zákazník vyberať z ponuky štyroch notebookov a troch tabletov.

Štvorica notebookov v letnej akci

Operátor ponúkne niekoľko notebookov rozličných parametrov. Acer Aspire V5 121 s 11,6" displejom predáva za 1 €. Acer Aspire E1 s 15,6" displejom, 2 GB RAM a Intel Celeron procesorom a OS Windows od 1 €.

Notebook Lenovo ThinkPad Edge 530C s 15,6" displejom, 4 GB RAM a procesorom Pentium B960 stojí od 99 €. Ponuku dopĺňa aj štýlový ultratenký Acer Aspire V5 471.

K najnižšiemu programu Neobmedzený mobilný internet 1 operátor notebook za dotovanú cenu neponúka.

Telekom internet

K mobilnému internetu možno získať tri tablety s akontáciou už od 1 €. V ponuke sa nachádza Google Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 a ZTE Light Tab 2.

Telekom internetMobilný internet na 6 mesiacov zdarma získa zákazník, ktorý nemá záujem o dotované zariadenie. Ten, kto už využíva mobilný hlasový program, môže získať Mobilný internet na 6 mesiacov zdarma, bez mobilného paušálu získa na prvých 6 mesiacov cenu 5,99 € mesačne.

Od 7. mesiaca platí zákazník za program akciovú cenu. Pre najnižší program Mobilný internet 500 platí cena mesačného poplatku 5,99 € počas celej viazanosti. Ani na najvyšší program Mobilný internet 20 000 sa akciová ponuka nevzťahuje a zákazník platí po celé dva roky 29,99 € mesačne.

Telekom vianočný internet

Ku každému z programov Mobilného internetu môžete získať WiFi router alebo 3G modem v cene od 1 €.

Pozn. redakcie: cena programov pre mobilný internet sa už dlhší čas nemení a táto ponuka je rovnaká, aká bola vo vianočnej akcii operátora.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu