Telekom: Minúty v roamingu pre biznis

Biznis zákazníci si môžu od 1. júla 2013 aktivovať balíček predplatených roamingových minút, ktoré sa vzťahujú na prichádzajúce i odchádzajúce hovory.

Okrem roamingovej ponuky, ktorú operátor predstavil začiatkom júna, pripravil pre zákazníkov programov Biznis Star, Podnikateľ alebo Firma novú ponuku.

Prečítajte si: Telekom: ponuka letného roamingu (Chorvátsko už v zóne 1) (5. 6. 2013)

Služba Minúty v roamingu EÚ sa vzťahuje na Zónu 1, kam patrí EÚ a vybrané európske krajiny. Zákazník získa za mesačný poplatok 9,99 eur 100 voľných minút na prichádzajúce i odchádzajúce hovory spolu.

Pre Zóny 1, 2 a 3 je určený balíček Minúty v roamingu Extra a za mesačný poplatok 19,99 eur získa zákazník 50 voľných minút, ktoré platia spolu na prichádzajúce i odchádzajúce hovory.

Aktivačný poplatok sa neplatí. Prichádzajúce a odchádzajúce hovory sú spoplatňované sekundovou tarifikáciou po prvej minúte hovoru (60 + 1).

V prípade aktivácie služby Minúty v roamingu počas zúčtovacieho obdobia je v prvom zúčtovacom období účtovaný mesačný poplatok v alikvotnej časti a následne vždy v plnej výške za každé ďalšie začaté zúčtovacie obdobie. Deaktivácia služby je v prípade, že nie je dojednaný záväzok viazanosti, bezplatná, pričom k deaktivácii dôjde k poslednému dňu zúčtovacieho obdobia, v ktorom zákazník požiada o deaktiváciu.

Operátor upozorňuje, že službu nie je možné kombinovať s inými hlasovými roamingovými službami. Pri odchádzajúcich hovoroch nad rámec voľných minút z jednej zóny do druhej je hovor spoplatnený cenou pre vyššiu zónu.

Za čitateľský tip ďakujeme Pavlovi.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

petris 01.07.2013 - 14:27

to su naozaj komici. najprv trapas s urcovanim kto je verny a kto vernejsi. teraz dalsi trapas s oznamom ze aktivacny poplatok sa neplati. ako keby nestacilo ze telekom zasa experimentuje s nevyhodnou tarifikaciou 60+1 a cena 19,90 mesacne za 50 minut kedy sa spocitavaju prichadzajuce aj odchadzajuce volania je .... no radsej nedokoncim lebo ban by bol isty.

Celá diskusia 1 príspevok