Telekom: lacnejší Biznis Star hlasový roaming

Telekom pripravil od 1. júla 2013 pre firemných klientov okrem roamingových balíčkov s predplatenými minútami aj nižšie ceny pre Biznis Star hlasový roaming.

O nových balíčkoch Minúty v roamingu, s ktorými zákazník získa predplatené roamingové minúty, sme na našom webe písali nedávno. Teraz operátor informoval o ďalšej novinke určenej biznis klientele.

Prečítajte si: Telekom: Minúty v roamingu pre biznis (1. 7. 2013)

Lacnejší Biznis Star hlasový roaming

Pri Biznis Star hlasovom roamingu zníži Telekom mesačný poplatok pre viaceré programy:

- z 2,99 na 1,99 € pri Biznis Star* a Biznis Star**

- z 0,99 na 0 € pri Biznis Star****

Cena pre ostatné programy Biznis Star*** za 1,99 € a Biznis Star***** za 0 € sa nemení.

Telekom roaming biznis

Pri odchádzajúcich hovoroch sa bude po novom účtovať poplatok za hovor a cena za minútu. Uplatňuje sa sekundová tarifikácia po prvej minúte (60 + 1) pre prichádzajúcei odchádzajúce hovory. Pri odchádzajúcich hovoroch pozostáva cena za hovor z poplatku za odchádzajúci hovor a z poplatku závisiaceho od dĺžky hovoru (cena / min.).

Poplatok za odchádzajúci hovor zákazník zaplatí až v prípade úspešného spojenia s volajúcim účastníkom. Pri odchádzajúcich roamingových hovoroch smerujúcich do sietí mimo SR sa poplatok za odchádzajúci hovor účtuje aj po každej ďalšej začatej minúte hovoru. Hlavnou devízou ostáva cena za minútu hovorov i SMS na úrovni 9 centov pre Zónu 1.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu