Telekom: Eset Mobile Security za 1 € mesačne

Operátor ponúka k smartfónom alebo tabletom službu Eset Mobile Security v Telekom edícii. Zákazník získa bez viazanosti antivírusovú ochranu v reálnom čase a množstvo ďalších funkcií. Prvý mesiac bezplatne.

Telekom ponúkal ročnú licenciu Eset Mobile Security ku každému zariadeniu s operačným systémom Android už pri uvedení nového portfólia paušálov Biznis Star.

Od 1. augusta 2013 môžu získať všetci zákazníci Telekomu antivírusovú ochranu prvý mesiac zadarmo, potom za 1 € mesačne. Služba je poskytovaná bez viazanosti a je určená pre zákazníkov mesačných programov. Pozn. redakcie: v cenníku firmy Eset stojí používateľská licencia na jeden rok 14,95 €, vernostná licencia je lacnejšia.

Služba Eset Mobile Security v Telekom edícii, okrem iného, ponúka:

- antivírusovú ochranu v reálnom čase

- anti-phishingovú ochranu

- filter SMS správ a volaní či ich blokovanie podľa nadefinovaného času alebo zoznamu kontaktov

- monitorovanie zariadenia: skontroluje celkový stav zabezpečenia, vrátane povolených dát, roamingu, Wi-Fi pripojenia a dostupnej pamäte

- automatickú plánovanú kontrolu: naplánujte si pravidelnú kontrolu proti hrozbám na čas, kedy vám to najviac vyhovuje

- Apps audit: prehľadný zoznam povolení pre vaše aplikácie

- detekciu nechcených aplikácii

Pri strate alebo krádeži zariadenia môže zákazník využiť vlastnosti funkcie Anti-Theft, napríklad môže na diaľku lokalizovať svoje mobilné zariadenie pomocou zvukovej sirény alebo GPS. Údaje v odcudzenom telefóne dokáže na diaľku buď zablokovať alebo kompletne vymazať.

Eset Mobile Security Telekom edícia bude zatiaľ dostupná pre zariadenia s OS Android vo verzii 2.2 a vyššej. Zákazník si stiahne aplikáciu z Google Play, nainštaluje a potom sa zobrazí aktivačná obrazovka, cez ktorú požiada o pridelenie licencie. Službu je možné aktivovať si aj on-line.

Zdroj: tlačová správa, telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu