Telekom: vyššia zľava na slúchadlá Beats

Nestihli ste použiť kupón na slúchadlá Beats, ktorý ste dostali pri uzatvorení novej alebo predĺžení starej zmluvy? Urobili ste dobre. Od 1. 1. 2014 si budete môcť uplatniť vyššiu zľavu než doteraz.

Od začiatku decembra tohto roka ponúka Telekom v rámci vianočnej akcie zľavu na kúpu slúchadiel Beats, cez svoju stránku www.telekom.sk/darcek.

Kupón so zľavou vo výške 50 eur alebo 100 eur získali zákazníci pri aktivácii nového paušálu, predĺžení existujúceho kontraktu alebo prechode z Easy na paušál. Výška zľavy sa odvíja od aktivovaného programu.

Kupón so zľavou bude stále v dvoch verziách, ale od 1. januára 2014 má o 50 eur vyššiu hodnotu:

- 150 € zľava pri programoch Happy XXL, Happy XL, Happy XL volania resp. Biznis Star*** až *****

- 100 € zľava pri ostatných mesačných programoch a kreditných paušáloch Fix

Zároveň sa bude nová výška zľavy uplatňovať aj na existujúce, ale zatiaľ nevyužité kupóny z decembra, čo je dobrá správa pre zákazníkov, ktorí si svoj kupón zatiaľ neuplatnili. Zľavu možno využiť na jeden z produktov Beats Pill, Beats Solo HD alebo Beats Studio (všetky sú v ponuke za 199 eur).

Zľava bude platiť do 31. januára 2014 alebo do vypredania zásob.

ikona

Telekom: paušál Happy XXL , benefit za prenos a zľava na slúchadlá Beats (29. 11. 2013)Telekom od nedeľe 1. decembra 2013 zaradí do svojho portfólia Happy nový paušál pre náročných. Okrem toho začal ponúkať ďalšie dva benefity - pri prenose čísla paušál Happy alebo Biznis Star do Veľkej noci bez poplatku a pri aktivácii nového paušálu alebo predĺžení existujúceho kontraktu zľavu na slúchadlá Beats.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Manobb 31.12.2013 - 18:40

Inak napísané: Pre bezpochyby najväčší a zaiste i stále silnejúci záujem o naše, ako inak, samozrejme najlepšie služby sme "úplatok" pre Vás chtiac-nechtiac museli zvýšiť o 50-100% pôvodných hodnôt. Zdroj: Silvester P.S.: Veselého Silvestra aj pre ostatných ľudí nielen na tomto portáli praje Manobb (u operátora, zdá sa, zábava v štýle Happy už graduje-graduje) ;-)

galaxi01.01.2014 - 05:21 Trvalý odkaz

Happy je zrejme dosť slabá ponuka a aj záujem o ňu. Už sa teším na najbižšie štatistiky, koľko bude mať úbytok ovečiek telekom a orange.

Bonyek@azet.sk02.01.2014 - 13:30 Trvalý odkaz

Nepomôže im aj keby rozdávali zadarmo. :) Chyba je totiž u nich niekde úplne inde, ako vo výške dotácie na nejaké slúchadlá...

Celá diskusia 3 príspevky