Evernote Premium na 6 mesiacov zadarmo, pre zákazníkov Telekomu

Zákazníci Telekomu majú príležitosť získať Premium účet výbornej cloudovej služby na poznámky bezplatne. Mobilnú verziu môžu používať až šesť mesiacov.

V marci minulého roka spustili Evernote a mobilný operátor Deutsche Telekom partnerstvo, ktorého výsledkom bola možnosť využívať všetky výhody Premium účtu Evernote v mobilných zariadeniach po dobu 6 mesiacov zadarmo.

Od 21. januára 2014 sa partnerstvo rozšírilo o 12 ďalších krajín: Albánsko, Rakúsko, Chorvátsko, Českú republiku, Grécko, Maďarsko, Čiernu Horu, Macedónsko, Holandsko, Poľsko, Rumunsko a Slovensko.

Chcete vyskúšať Premium účet Evernote, aplikácie na online poznámky? Stačí použiť mobilné zariadenie s vloženou SIM kartou Telekomu a otvoriť nainštalovanú aplikáciu.

Tá vám ponúkne aktiváciu na šesť mesiacov s možnosťou uploadovať až 1 GB dát mesačne. Mesačný poplatok za Premium účet je 5 eur mesačne alebo 40 eur za rok.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Služba Evernote ponúka online priestor na uloženie vašich poznámok, ktoré sú synchronizované so všetkými vašimi zariadeniami, kde máte aplikáciu nainštalovanú a ste v nej prihlásení pod rovnakým účtom. Do poznámok môžete pridávať fotografie, prílohy, hlasové poznámky a podobne.

Platený, Premium účet ponúka navyše používanie poznámok v offline režime, viac úložného priestoru, vyššiu kapacitu jednej poznámky, možnosť úprav zdieľaných poznámok kolegami, zabezpečenie v mobile pomocou kódu a podobne.

Link na stiahnutie: Google Play

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: blog.evernote.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu