Telekom: Happy XS Mini za 4,99 € s volaniami na 3 čísla zadarmo

Telekom pridáva do portfólia paušálov Happy najmenší balíček s 30 predplatenými minútami a volaniami na tri ľubovoľné čísla bez ďalších poplatkov.

Nový paušál Happy XS Mini si zákazník môže aktivovať od 11. júna 2014. Určený je pre nových i prolongujúcich zákazníkov, tí však prídu o benefit volaní na tri čísla do sietí SR zadarmo. Samostatne sa benefit dokúpiť pre ostatné programy nedá. Získať ho môžete okľukou: prenesiete si číslo ku konkurencii a neskôr späť do Telekomu. Tak budete opäť ako nový zákazník. Medzi vybranými číslami môžu byť naozaj akékoľvek, napríklad aj všetky od iného operátora a neuplatňuje sa na nich žiadne obmedzenie.

Tridsať voľných minút do všetkých sietí, ktoré nový paušál happy XS Mini obsahuje, môžete využiť na:

- volania do všetkých slovenských sietí

- na volania do pevných a mobilných sietí EÚ

- na prichádzajúce hovory v EÚ

V balíku nenájdete žiadne SMS správy ani dáta. Tie si môžete aktivovať cez štandardné balíčky Happy vrátane zľavy 30 % pri viazanosti. Neobmedzený internet v mobile s 2 000 MB tak môžete získať za 7,69 €. Po vyčerpaní dát sa rýchlosť zníži na 64 kbps.

Happy XS Mini sa bude predávať v troch verziách:

- bez telefónu s 2-ročnou viazanosťou za 4,99 € mesačne

- bez telefónu a bez viazanosti za 5,99 € mesačne

- s telefónom a 2-ročnou viazanosťou za 5,99 €

Splátka na telefón je potom rovnaká ako pri programe Happy XS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

petris 06.06.2014 - 14:07

" Nový paušál Happy XS Mini si zákazník môže aktivovať od 11. júna 2014. Určený je pre nových i prolongujúcich zákazníkov, tí však prídu o benefit volaní na tri čísla do sietí SR zadarmo. " "Získať ho môžete okľukou: prenesiete si číslo ku konkurencii a neskôr späť do Telekomu. " telekom sa takto sprava k svojim vernym zakaznikom. dalsia zo zlych sprav z telekomu. ludia majte otvorene oci. toto nepochopitelne obmedzenie si zasluzi aby sa o tom hovorilo vsade a nahlas. podraz vernym aky sa len tak nevidi. som zvedavy ci to daju do reklamy :D takze telekomu zaplatit za odchod a potom aj za prichod. potom bude taky laskavy a opat vas bude evidovat ako noveho zakaznika a da vam dokonca aj benefit volani na 3 cisla. no hnus aky tu nema obdobu.

Tulipán06.06.2014 - 14:36 Trvalý odkaz

to máš to isté ako keď volania po prvej minúte zadarmo platilo pre skoro všetkých okrem jednotiek ;) ale máš pravdu, je to blbosť, nieje dôvod takto obmedzovať prolongujúcich robí to zbytočne zlú krv či už medzi novými/starými a obraz o operátorovi to tiež nedáva najlepší... ;) všímaš, za pravdu som ti dal, bez irónie :)

Matej06.06.2014 - 14:50 Trvalý odkaz

mňa vernosť nejak netrapi, každý raz si číslo prenesiem a získam 5 eurovú zľavu. Teraz napríkla mám delfín 15 (50 minút, neobmedzené sms, 250MB, 3 čísla do orange neobmedzene, plus 700 MB navyše za 2 eurá) za 5,50e. Po zľave 5 eur plus ďalších 5 eur pre študentov plus 1,5 dole že som nebral telefón.

petris06.06.2014 - 15:22 Trvalý odkaz

tu telekom na vernych z vysoka kadi a nie je mozne volania na tri cisla ziskat inak ako odchodom ku konkurencii a samozrejme aj zaplatit poplatok telekomu za odchod a potom sa vratit a zaplatit zas za aktivaciu. naozaj si v telekome nezasluzia nic ine len a len pokracujuci masovy odliv. tymto tu len dokazuju ako im tecie do topanok. toto ich ale urcite nezachrani. tak ako investovali strasne peniaze do easy a nic to neprinieslo tak ani toto ich nespasi. tak im treba. ja tejto firme uz neverim ani to ze sa vola telekom ci co je to vlastne dnes za spolok.

off topic: nebol by si to ty keby si trapne neodbocil od temy lebo treba hlavne poukazat na nedostatky u konkurencie.

a nie je to rozhodne to iste ako s jednotkami. tam stacilo jednoducho bezplatne zmenit program.

Tulipán06.06.2014 - 15:27 Trvalý odkaz

zas počkaj petris, netreba hneď všetko šiť horúcou ihlou, to že som poukázal na podobný jav pri inej ponuke nieje odbočenie od témy ;) je to prirovnanie, a myslím, že si to budeš môcť aktivovať aj bez prenosov čísiel hore dole, nič to ale nemení na fakte, že je to zbytočná administratíva, myslím že toto je len nástrel k novému programu a presne sa bude vedieť čo a ako až toho 11teho

Celá diskusia 54 príspevkov