Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab S 10.5

Tenký tablet s výbornou výbavou, krásnym displejom s jemným rozlíšením, priamy konkurent iPadu Air, no s OS Android. Po vzoru vlajkovej lode Galaxy S5 nechýba čítačka odtlačkov prstov.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 je high-end medzi tabletmi a dostal to najlepšie, čo môže Samsung aktuálne ponúknuť. Na používateľa čaká pevná konštrukcia s hrúbkou 7 mm, prijateľnou hmotnosťou 465 gramov a špičkový hardvér.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Tab S 10.5 - priamy útok na iPad AirTenký tablet s výbornou výbavou prináša jemný 10,5'' WQXGA displej, osem alebo štvorjadrový procesor, 8 Mpix fotoaparát s AF a LED bleskom, čítačku odtlačkov prstov, infraport a 7 900 mAh batériu. (živé fotografie + VIDEO)

Ten zahŕňa osemjadrový procesor Exynos Octa 5 (LTE verzia dostala štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800), 3 GB operačnú pamäť RAM, 16 GB vnútorný priestor s podporou microSD kariet do veľkosti 128 GB a 10,5’’ Super AMOLED displej s rozlíšením 2 560 x 1 600 bodov.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o používateľské prostredie TouchWiz s množstvom softvérových vylepšení, v ktorom nechýbajú najnovšie softvérové vychytávky. Napríklad Group Play, S-Note, S Translator, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Video Editor, Multi-user mode a iné. Samozrejmosťou je kompatibilita s hodinkami Galaxy Gear 2 a Gear Fit.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení nájdete osemmegapixelový zadný fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, na video hovory poslúži predná 2,1 Mpix kamera. Medzi špecifikáciami figuruje podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE (iba verzia Wi-Fi + LTE), Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, Glonass, 3,5 mm jack i infraport na ovládanie domácej techniky. Batéria dostala kapacitu 7 900 mAh.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab S 10.5 (prvý kontakt)

Tablet už v redakcii testujeme, čoskoro sa môžete tešiť na reálne skúsenosti z používania.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu