Deezer: pre vybrané modely Samsung na tri mesiace zadarmo

Pri príležitosti uvedenia radu Galaxy Tab S na trh, získajú používatelia vybraných modelov tabletov a smartfónov neobmedzený prístup k službe Deezer Premium+ na dobu troch mesiacov zdarma.

Samsung sa pripojil k partnerstvu s jedným z najväčších poskytovateľov hudobných streamingových služieb Deezer. Výsledkom je trojmesačný bezplatný prístup k účtu Premium+. Táto služba poskytuje aj lepšiu kvalitu zvuku (320 kbps) a odporúčania hudobných editorov Deezer. Mesačné predplatné verzie Premium+ stojí bežne 5,99 €.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Služba Deezer je od 4. augusta 2014 k dispozícii pre modely Samsung Galaxy Tab S Family (všetky dostupné modely), Samsung Galaxy S5 a S5 mini, Samsung Galaxy K Zoom a Samsung Galaxy Tab 4 Family (všetky dostupné modely).

Link na stiahnutie: apps.samsung.com

Pri prihlásení k promo ponuke Premium+ na tri mesiace zdarma budete vyzvaní k zadaniu platobných údajov. Tieto údaje budú prípadne použité k inkasu čiastky mesačného predplatného z účtu až po uplynutí troch mesiacov, teda po skončení ponuky. Počas trvania trojmesačného promo obdobia máte možnosť kedykoľvek službu zrušiť.

ikona

Porovnanie hudobných služieb Deezer a SpotifyTelekom sa už onedlho spojí s hudobnou službou Deezer. Jeho zákazníci by tak mali dostať možnosť využívať túto hudobnú službu so zľavou. Presné podmienky zatiaľ nepoznáme, Deezer sme si však krátko porovnali s jeho najväčším konkurentom Spotify.

Pozn. redakcie: Podobnú ponuku s bezplatným prístupom k platenému účtu, prípadne k výhodnejšej cene za mesačný poplatok má aj Telekom. Ten ponúka službu v dvoch verziách: Premium a Premium Plus. Pri mobilných paušáloch majú Deezer zahrnutý v mesačnom poplatku zákazníci Happy XL a XXL, ostatné Happy či iné paušály ho majú k dispozícii za 4,99 €. Službu môžu využívať aj zákazníci internetového pripojenia Turbo a Optik.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu