Telekom: Alcatel Onetouch Pop S3 v akciovej ponuke

Ponuka 4G telefónov sa v Telekome postupna rozrastá. Najnovšie v nej pribudol lacný android s 4’’ WVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátom a kompaktnou konštrukciou.

Alcatel Onetouch Pop S3 je cenovo dostupný android pre nenáročných používateľov. Ponúka základnú výbavu a špecifikácie, ktoré neohúria, ale pre mnohých môžu byť dostatočné.

Patrí sem štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM, 4 GB vnútorného priestoru (dostupných ostane len 1,5 GB) a 4’’ TFT displej s rozlíšením 480 x 800 bodov. Fotografie a videá zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Videá zosnímate vo Full HD kvalite rýchlosťou 24 snímok za sekundu.

Zvyšná výbava poteší. Nájdeme tu nielen podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, ale j LTE, NFC, DLNA, FM rádio s RDS a samozrejmosťou sú Wi-Fi, GPS, 3,5 mm jack i Blutetooth.

Alcatel Onetouc Pop S3 kúpite v Telekome za nasledové ceny:

- 109 € pre program Biznis Star*

- 19 € pre program Biznis Star**

- 1 € pre vyššie programy

Pre paušály Happy platia tieto ceny:

- mesačný príplatok 3 € pre programy Happy XS mini, Happy XS, Happy S a 1 € pre vyššie programy. jednorazový poplatok: 19 € k Happy XS mmini a Happy XS, 9 € k Happy S a Happy M, 1 € k zvyšným programom.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

cipiksvk 25.08.2014 - 13:03

909€ je pekne zabita suma :-D pobavilo

Celá diskusia 1 príspevok