Na jeden záber: Samsung Galaxy S5 mini

V sérii krátkych videí pokračujeme zmenšenou vode odolnou verziou aktuálnej vlajkovej lode Galaxy S5, ktorá ponúka kompaktnejšie rozmery s 4,5’’ HD displejom a veľmi dobrú výbavu.

Samsung Galaxy S5 mini prináša rovnaký dizajn ako top model Galaxy S5, z ktorého vychádza. Okrem odolnosti proti vode a prachu mu nechýba ani snímač odtlačku prstov či tepu srdca.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S5 mini - nič viac vám netrebaRecenzia vodeodolnej zmenšenej verzie vlajkovej lode s 4,5'' HD displejom, čítačkou odtlačkov, infraportom, snímačom tepu a slušným 8 Mpix fotoaparátom.

Od svojho minuloročného predchodcu Galaxy S4 mini sa líši výkonnejším štvorjadrovým procesorom s taktom 1,4 GHz, väčším 4,5-palcovým displejom s jemnejším HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, väčšou operačnou pamäťou s 1,5 GB kapacitou i silnejšou 2 100 mAh batériou. Vnútorný 16 GB priestor môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.42 KitKat a je obohatený o známe používateľské prostredie TouchWiz s množstvom softvérových vylepšení a nových funkcií. V stredovom tlačidle pod displejom je po vzoru vlajkovej lode integrovaný snímač odtlačkov prstov.

Na zadnej strane je, okrem osemmegapixelového snímača fotoaparátu, aj prisvetľovacia dióda a snímač tepu srdca. Videá zhotovíte vo Full HD kvalite rýchlosťou tridsať snímok za sekundu. Predná 2,1 Mpix kamera ponúka záznam videa v rovnako vysokom rozlíšení. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE (na vybraných trhoch), Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, infraport, ani NFC. FM rádio výrobca opäť odignoroval.

Na jeden záber: Samsung Galaxy S5 mini

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Enceladus 24.09.2014 - 16:53

Za moju milovanu z1 compact by som to nikdy nemenil,ale niektore veci z s5 mini by som bral.

Michal26.09.2014 - 01:31 Trvalý odkaz

Počkaj na stretnutie v priamej konfrontacii s generačne rovnako starým mobilom Z3c. Z1c je model ktorý bol predstavený a zostrojený pred 10timi mesiacmi..

Celá diskusia 2 príspevky