Telekom spustil diskusné fórum

Telekom dnes spustil nové zákaznícke diskusné fórum. Určené je pre tých, čo vedia poradiť a tiež tých, ktorí radu potrebujú. Zákazníci si tak môžu vzájomne pomáhať a vymieňať si skúsenosti. Na prezeranie obsahu nie je nutná registrácia.

Od 3. decembra 2014 si môžu zákazníci v diskusnom fóre pod názvom Telekom fórum navzájom radiť v oblasti nastavenia telefónov, tabletov, routerov, rôznych služieb mobilnej alebo pevnej siete, ale aj aplikácií.

Používatelia služieb alebo zariadení sa môžu na základe vlastných skúseností podeliť o svoje rady alebo triky s tými menej skúsenými. Vstup do fóra je cez ružovú záložku na pravej strane úvodnej stránky www.telekom.sk.

V prehľadnom a logicky členenom prostredí fóra sa rýchlo zorientujete. Telekom fórum bude v prvej fáze dostupné v testovacej prevádzke a ponúkne štandardné funkcie, ako napríklad pridávanie a komentovanie príspevkov, hlasovanie za príspevky a podobne.

Pre možnosť pridávať príspevky a komentáre do fóra je potrebná registrácia. Využívanie služieb Telekomu nie je podmienkou registrácie. Zákazníci Telekomu, ktorí už majú aktívny účet v rámci sekcie Môj Telekom, môžu pre prístup do fóra využiť svoje existujúce prihlasovacie údaje. Tí, ktorí ešte nemajú aktívny účet, získajú po registrácii do Telekom fóra automaticky aj prístup do sekcie Môj Telekom.

Telekom fórum je verejné. Prezerať si jeho obsah bez možnosti ho vytvárať môžu aj neprihlásení a neregistrovaní používatelia. Fórum však nie je určené pre prijímanie podnetov alebo reklamácií.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 03.12.2014 - 16:48

akoze podla mna DOST NEPREHLADNE

galaxi03.12.2014 - 19:27 Trvalý odkaz

mozno z fora budu cerpat napady

Celá diskusia 2 príspevky